oneplus-one-se-zacne-dodavat-do-ceske-republiky-a-na-slovensko
Novinka OnePlus One se začne dodávat do České republiky a na Slovensko

OnePlus One se začne dodávat do České republiky a na Slovensko

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2015 16:00 1

Společnost OnePlus, známá především pro svůj smartphone One, oznámila, že se nově chystá zasílat své produkty do dalších šestnácti zemí po celém světě, mezi kterými nechybí jak Česká republika, tak ani Slovensko.

Reklama

Dosud bylo možné objednat OnePlus One jen do některých evropských zemí. Do Česka a na Slovensko nikoliv, což koupi docela komplikovalo. Mobil se skvělým poměrem cena/výkon byl dostupný jen z takzvaného šedého dovozu a to ho prodražovalo. Již brzy tomu ale bude konec. Firma nyní na svých webových stránkách uvádí, že zasílat bude telefon i do Česka a na Slovensko.

Ceny ani přesné datum spuštění prodeje zatím neznáme. Vše se dozvíme nejpozději 10. března, kdy přijedou do Prahy tři významní zástupci společnosti, mezi nimiž nemá chybět zakladatel OnePlus Carl Pei. Podobná akce se bude konat také v polské Varšavě (9.3) a maďarské Budapešti (12.3).

Jen připomeňme, že OnePlus One je i dnes výborně vybavený telefon, kterému v zásadě nelze nic vytknout. Má 5,5“ Full HD displej, výkonný čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 a 3 GB RAM. Velmi slušný je i fotoaparát s čipem od Sony s rozlišením 13 Mpx. Smartphone je dostupný v bílém a černém provedení s 16 GB nebo 64 GB uživatelské paměti.

Kromě České republiky a Slovenska bude OnePlus One možné objednat také do Bulharska, Chorvatska, Kypru, Estonska, Řecka, Maďarska, Irska, Lotyšska, Litvy, Lucemburska, Malty, Polska, Rumunska a Slovinska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama