Otestuje nový HONOR 8X před ostatními. Stačí se přhlásit. Poradíme jak!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Otestuje nový HONOR 8X před ostatními. Stačí se přhlásit. Poradíme jak!

Otestuje nový HONOR 8X před ostatními. Stačí se přhlásit. Poradíme jak!

Redakce PCT

Redakce PCT

4. 5. 2022 10:24

Máte rádi značku HONOR a těšíte se na každou novinku? Technologická značka právě hledá testery pro nadcházející novinku, stylový mobilní telefon HONOR X8. Každý z testerů navíc získá jako dárek fitness náramek HONOR. Všichni testeři jsou také automaticky zařazeni do slosování o právě testovanou novinku, mobilní telefon HONOR X8. Registrace běží jen do neděle 8. května 2022!

Reklama

HONOR hledá testery novinek

Patříte mezi fanoušky značky HONOR a těšíte se na další novinky? Sledujete rychlý technologický vývoj, který značka za posledních pár let dosáhla? Baví vás technologické vychytávky a chcete mít HONOR novinky na trhu mezi prvními? HONOR hledá testery stylový a odolný mobilní telefon HONOR X8!

Odměny za testování novinek zaručeny

Ze všech přihlášek HONOR vybere 4 testery. Každý z nich pak získá také fitness náramek HONOR jako dárek. Navíc jsou všichni testeři automaticky zařazeni do soutěžního slosování o právě testovanou novinku, mobilní telefon HONOR X8.

Otestuje nový HONOR 8X před ostatními. Stačí se přhlásit. Poradíme jak!
i Zdroj: PCTuning.cz

Otestujte mezi prvními nádherný designový, super tenký a lehký mobilní telefon HONOR X8!

HONOR X8 je extrémně lehký a odolný mobilní telefon. Díky ergonomickému designu se perfektně drží v ruce, navíc díky matným zádům nehrozí žádné otisky prstů. Nechybí přidaná 2GB RAM Turbo, díky které můžete otevřít až 20 aplikací najednou bez přehřátí telefonu. Kvalitní fotky zajistí 64MPx čtyřnásobný fotoaparát.

Buďte mezi prvními, kteří budou mít možnost otestovat stylový HONOR X8 ještě než se začne prodávat. Přihlášky k testování a více informací najdete na: https://www.hihonor.com/cz/club/topicdetail/topicid-67711/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama