pilotovat-ugo-zephir-2-0-zvladne-i-male-dite
Novinka Pilotovat uGo Zephir 2.0 zvládne i malé dítě

Pilotovat uGo Zephir 2.0 zvládne i malé dítě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 4. 2019 12:30

uGo Zephir 2.0 je malý dron určený pro začátečníky a méně náročné uživatele, kteří očekávají zábavu s plně funkčním zařízením a s praktickými funkcemi, které jim pomohou zvyšovat pilotní dovednosti. Novinka přináší několik užitečných funkcí, mezi které patří: automatické udržování letové hladiny nebo automatický vzlet a přistání.

Reklama

Díky malým rozměrům a chráničům vrtulí je uGo Zephir 2.0 vhodný pro létání nejen venku, ale i v uzavřeném prostoru nebo dokonce v menší místnosti. Na otevřeném prostranství je jeho dolet do 50 metrů a mezi jeho výhody má patřit i to, že zvládne několik různých akrobatických triků, jako je například překlápění nebo rotace o 360 stupňů.

uGo Zephir 2.0 je připraven vystartovat ihned po rozbalení, vyžaduje pouze připojení baterie. Tento model je vybaven dobíjecí baterií kapacity 240 mAh, která zajistí až 10 minut letu. Baterii je možné dobíjet pomocí přibaleného USB kabelu. V balení je také ergonomický ovladač ve tvaru gamepadu, který je napájen třemi bateriemi AAA (nejsou součástí balení).

Dron je vybaven i několika funkcemi, které usnadňují ovládání. Patří sem: automatické udržování letové hladiny, automatický vzlet a přistání, automatický návrat ve směru startovní pozice, obrácený režim nebo 3 rychlostní režimy. Letoun má navíc další užitečné funkce, jako je akrobatické překlápění a rotace o 360° nebo nouzové vypnutí motorů.

Pilotovat uGo Zephir 2.0 zvládne i malé dítě
i Zdroj: PCTuning.cz

Specifikace:

Velikost: 7,5 × 7 × 2,6 cm
Doba letu: 7 - 10 minut
Napájení: dobíjecí baterie 240 mAh (Doba nabíjení: 30 - 45 min)
Dosah: 30 - 50 m
Kamera: Ne
Gyroskop: 6osý
Frekvence: 2,4 GHz
Napájení ovladače: 3 × AAA (nejsou součástí balení)

Dostupnost a cena

Dron uGo Zephir 2.0 je dostupný za doporučenou cenu 649 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama