proti-iphonu-5-se-postavi-galaxy-s3-tvrdi-eldar-murtazin
Apple Novinka Proti iPhonu 5 se postaví Galaxy S3, tvrdí Eldar Murtazin

Proti iPhonu 5 se postaví Galaxy S3, tvrdí Eldar Murtazin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 5. 2011 15:00 7

Ačkoli se komunikátor Samsung Galaxy S2 na trhu zatím příliš neohřál, už se začíná hovořit o jeho nástupci. Na trh by měl být uveden koncem aktuálního roku a má jít o přímého konkurenta další generace iPhonu.

Reklama

První generace Galaxy S se prodalo přes 10 milionů kusů a jihokorejský výrobce počítá s tím, že „dvojka“ tento milník hravě překoná. Pomoci jí má obrovský 4,3“ displej na bázi technologie Super Amoled Plus, dvoujádrový procesor Exynos (v některých regionech Tegra 2) či extrémně tenký profil – je tlustá pouze 8,49 mm.

Jedinou vadou na kráse je zatím problematická dostupnost. Zlepšení prý můžeme očekávat v dalších týdnech až měsících. Ale kdo ví.

Podle zpráv ruského serveru Mobilereview už jihokorejci usilovně pracujují na další generaci. Šéfredaktor Eldar Murtazin, který v oblasti telekomunikací platí za Sybilu 21. století, dokonce tvrdí, že svárem sporu mezi Samsungem a Apple je právě konkurent iPhonu 5 (4S).

Galaxy S3 se prý nástupci iPhonu 4 až podezřele podobá, a to nejen po technické stránce. Přístroj má nabídnout displej s vyšším rozlišením (uvidíme, zda pouze qHD 540 × 960 px nebo vyšší) a procesor s frekvencí až 1,8 GHz. Kromě toho, změn dozná i kamera a očekávat máme prý i lepší dílenské zpracování a použité materiály.

Nepřehlédněte:

Proti iPhonu 5 se postaví Galaxy S3, tvrdí Eldar Murtazin
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PCGH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama