samsung-nc20-s-via-nano-jiz-v-unoru
Novinka Samsung NC20 s VIA Nano již v únoru

Samsung NC20 s VIA Nano již v únoru

FidoUncle

FidoUncle

3

Pokud jste se rozhodli pořídit nějaký netbook a se současnou nabídkou nejste příliš spokojeni, máme pro vás možná zajímavý tip. Jen budete muset ještě chvíli počkat.

Reklama

Samsung vydal prohlášení o zajímavé novince, která by se měla objevit v únoru(II.) příštího roku, tedy již za chvíli. Bude jím netbook NC20. Podle parametrů se bude od svého bratrského modelu NC10 velmi lišit. Novinka bude disponovat LCD s úhlopříčkou 12,1”, tedy stejně jako Dell Inspiron Mini 12 a bude založen na platformě VIA.

Samsung NC20 s VIA Nano již v únoru
i Zdroj: PCTuning.cz

A tentokrát by se již nemělo jednat o další silně “podmotorovaný” kousek s procesorem C7, ale o model s mnohem silnějším CPU VIA Nano taktovaným na frekvenci 1,3GHz. Dále bude k dispozici 1GB operační paměti, HDD s kapacitou 160GB a integrovaná grafická karta z rodiny Chrome. Pravděpodobně něco na bázi GPU řady S3 Chrome 4xx. 12,1” netbook má vážit přibližně 1,5kg a mezi další příslušenství patří kamera s rozlišením 1,3MPix., WiFi, Bluetooth a čtečka paměťových karet 3-in-1.

Poslední informací vás asi ale příliš nepotěším. Je jí cena 649USD(~12300Kč), která je však vzhledem k parametrům relativně přijatelná.

Podle TechConnect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama