samsung-se-stal-strategickym-partnerem-pro-mcr-v-mobilnich-hrach
Novinka Samsung se stal strategickým partnerem pro MČR v mobilních hrách

Samsung se stal strategickým partnerem pro MČR v mobilních hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2019 11:00

Strategickým partnerem pro Mistrovství ČR v mobilních hrách bude letos společnost Samsung. Název samotného mistrovství se tak změní na Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách a díky nové spolupráci se chystají i další inovace.

Reklama

Tou nejzajímavější novinkou letošního ročníku pro hráče je to, že se ke stálicím progamingové scény, Clash Royale a Hearthstone, přidá zcela nový herní titul. Pokud jste se, stejně jako mnoho dalších hráčů, nechali vtáhnout do světa battle royale her, můžete začít slavit, na Samsung MČR Mobile na vás totiž letos bude čekat hra Fortnite!

Hra Fortnite může na první pohled působit dojmem, že je především hrou pro klasické počítačové prostředí. Přesto, že byl Fortnite opravdu původně vyvinut pro PC, se vývojářům podařilo perfektně zvládnout optimalizace hry na mobilních zařízeních a vyvinout dobře fungující cross-platform hraní. Právě tato možnost z Fortnite v současnosti mezi battle royale tituly dělá hru číslo jedna. Je tedy jasné, že taková hra na Mistrovství ČR v mobilních hrách nepochybně patří.

Samsung se stal strategickým partnerem pro MČR v mobilních hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Samsung je navíc s hrou Fortnite spojen i skrze svou nejnovější řadu telefonů Galaxy S10. Majitelé těchto smartphonů totiž obdrží speciální Fortnite skin iKONIK. Nový skin a emote jsou inspirovány korejskou popovou kapelou iKon a jsou přístupné všem majitelům mobilních přístrojů Galaxy S10, S10 + nebo S10e.

Mistrovství ČR v mobilních hrách probíhá již od roku 2016 a jde o souboj profesionálních a poloprofesionálních hráčů z celého Česka i Slovenska. Hráči po celý rok soupeří v online kvalifikacích a nejlepší z nich postoupí na samotné LAN finále, kde bojují o hodnotné ceny. Ve finále bojovali v posledních dvou letech pouze hráči her Clash Royale a Hearthstone. Úřadujícími mistry republiky jsou v Hearthstone Jaromír „Jarla“ Vyskočil a v Clash Royale pak Marek „Mára Škvára“ Kugler.

Letos však díky spolupráci se Samsungem bude korunován i třetí král, a to ve Fortnite, která si odbude na mistrovství svou premiéru. Šance, že jedním z vítězů bude absolutní nováček, samozřejmě vždy existuje. Zaregistrovat se do turnaje můžete přímo na oficiálním webu Samsung MČR Mobile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama