specialni-edice-gtx-560-s-duke-nukem-forever-teste-se-na-plnou-hru-radioaktivni-opasek
Novinka Speciální edice GTX 560 s Duke Nukem Forever. Těšte se na plnou hru, radioaktivní opasek…

Speciální edice GTX 560 s Duke Nukem Forever. Těšte se na plnou hru, radioaktivní opasek…

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 5. 2011 11:30

Vrchní část grafiky nese stylovou samolepku a kromě hry se dočkáte i sady artworků, knihy nebo podložky pod myš. Akorát zamrzí, že výrobce zapomněl na smršťovací pistoli.

Reklama

Svět znovu hledá hrdinu. A protože MacGyver a Chuck Norris si užívají zaslouženého důchodu, leží odpovědnost na Dukovi – blonďatém svalovci se slabostí pro striptérky a drsný humor. Je až k nevíře, že na posledním dílu série se pracovalo dlouhých čtrnáct let. Nakonec ale vše dopadlo a díky aktivitě Gearboxu se ho přeci jen dočkáme.

Někteří výrobci toho chtějí náležitě využít a proto připravují různé speciální edice s tématikou Duke Nukem Forever. Mezi nimi najdete i eVGA, dvorního výrobce nVidie, které připravuje speciální edici Duke's Fully Loaded Package.

Z čeho se skládá? V první řadě z grafické karty Geforce GTX 560 opatřené stylovou samolepkou, podložky pod myš, radioaktivního opasku, sady artworků a knihy s historií DNF a pochopitelně i samotné videohry.

Možná by někteří z vás uvítali i smršťovací pistoli. O té se v materiálech nemluví, ale možná se jí dočkáme v některé další edici. Nechejme se překvapit. Duke's Fully Loaded Package zakoupíte za 245 dolarů.

Speciální edice GTX 560 s Duke Nukem Forever. Těšte se na plnou hru, radioaktivní opasek…
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: eVGA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama