steelpad-5l-petivrstva-podlozka
Novinka Steelpad 5L - pětivrstvá podložka

Steelpad 5L - pětivrstvá podložka

Michal Mitrega

Michal Mitrega

25. 11. 2005 00:00 8

Steelpad 5L je nová podložka od Steelpadu, která kombinuje výhody plastových a látkových podložek díky jejímu jedinečnému složení. Pojďme se společně podívat pod pokličku Steelpadu. ;)

Reklama

Firma Steelpad je u hráčů velmi oblíbený výrobce podložek. Ve svém sortimentu mají opravdu všechny druhy. Od látkových (QcK) a plastových až po kovové. Navíc vyrábí některé ostatní doplňky, například klávesnice. Jeho poslední počin je zatím zcela nový druh podložky. Podložka byla vyvíjena celých 6 měsíců a firma zde uplatňuje znalosti, které má z oboru. Podložka spolupracuje se všemi laserovými i optickými myšmi na trhu. (BTW pokud někomu nefunguje Logitech G5 na nějaké podložce, tak si stáhněte novou verzi firmwaru 1.1 a bude to ok. Sám jsem ji potom rozchodil na Icemat 2nd Edition ve vší spokojenosti.)

Steelpad 5L - pětivrstvá podložka
i Zdroj: PCTuning.cz


Steelpad 5L

 

Steelpad 5L - pětivrstvá podložka
i Zdroj: PCTuning.cz


Steelpad 5L neklouzavý povrch ze spodu

Podložka je zvláštní tím, že se skládá z pěti různých na sebe navrstvených povrchů a měla by podle výrobce kombinovat přesnost textilní a rychlost plastové podložky. Spodní vrstva je z gumy a na ní je položena tvrdá plastová vrstva, která určuje tvar podložky. Tyto dvě vrstvy by měly zajistit absolutní přilnavost. Další vrstva je z měkké pryže pro pocit jemnosti a dobré tvarovatelnosti podložky podle zápěstí. Povrch se skládá z látkové vrstvy potažené slabou vrstvou plastu pro extrémní přesnost, skvělou klouzavost a dlouhou životnost podložky. Podložka je celkem slušně velká s rozměry 380 x 280 mm. Prodává se za EUR 37.95.

Steelpad 5L - pětivrstvá podložka
i Zdroj: PCTuning.cz

 
Steelpad 5L balení

Zdroj: Steelpad

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama