Svátky jak se patří – v prosinci konečně vyjde očekávaný next-gen update pro Zaklínače 3
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Svátky jak se patří – v prosinci konečně vyjde očekávaný next-gen update pro Zaklínače 3

Svátky jak se patří – v prosinci konečně vyjde očekávaný next-gen update pro Zaklínače 3

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

14. 11. 2022 20:40 2

Vypadá to, že nejen cukrovím bude člověk živ. Připravte se opět na stovky hodin zaklínačských dobrodružství, pití elixírů a prohánění čarodějnických sukní.

Reklama

CD Projekt RED se rozhodl naježit nám všem pěkný dárek. 14. prosince spatří světlo světa next-gen update pro geniální a cenami ověnčené veledílo Zaklínač 3 – Divoký hon. Já sám jsem v této manické pařbě strávil kolem dvou set hodin a velmi rád se do fantasy světa vrhnu znovu. Next-gen patch bude zdarma a dostupný pro PC, PS5 a Xbox X/S. K tomu vyjde i samostatná verze Zaklínače „Complete Edition“ se vším všudy pro všechny moderní platformy (kromě Nintendo Switch). Pro starší konzole a Switch bude vylepšení také dostupné, ale spíše základní (ať už to bude cokoli). 

Update bude obsahovat kromě vylepšené grafiky a ray tracingu i nové DLC inspirované seriálem z dílny Netflixu, což může být jaksi dvousečné. Nový obsah na jednu stranu potěší, avšak Netflix knižní předlohu řádně zprasil (hlavně ve druhé sérii) a ohnul do všech možných stran, kdežto CDPR se předlohy víceméně držel. Čert ví, co tedy v těch nových DLC bude. Ale jinak, perte to sem, ať mám na Vánoce frontu questů a koho vraždit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama