Ušetřete v akci od NordVPN stovky korun, služba nabízí 68% slevu a 3 měsíce navíc
i Zdroj: NordVPN
Novinka Ušetřete v akci od NordVPN stovky korun, služba nabízí 68% slevu a 3 měsíce navíc

Ušetřete v akci od NordVPN stovky korun, služba nabízí 68% slevu a 3 měsíce navíc

Komerční sdělení
1. 11. 2022 10:00

Podzimní akce Black Friday dorazila k našemu partnerovi, NordVPN. Bezpečnější a anonymní prohlížení internetu si nyní můžete užít se značnou slevou. Za jeden měsíc dáte méně jak sto korun.

Reklama

Slovíčka Black Friday budou v následujících týdnech kolovat prakticky každým e-shopem. Někdo tuto akci přehlíží, jiní ji využívají, aby ušetřili. Letos akce nemine ani službu NordVPN, která si připravila levnější balíčky hned u třech verzí předplatného.

Základní předplatné Standard obsahující samotnou VPN službu startuje při předplacení na dva roky na ceně 2,99 euro, tedy necelých 74 korun za měsíc. Za tuto měsíční částku získáte plný přístup k NordVPN, včetně všech benefitů. Jde například o Meshnet spojující dvě zařízení skrze privátní tunel, VPN klient pro desktop i mobilní zařízení nebo širokou nabídku serverů rozmístěných po celém světě. Zvolit lze i roční plán za 4,49 euro, případně měsíční za 11,99 euro.

Ušetřete v akci od NordVPN stovky korun, služba nabízí 68% slevu a 3 měsíce navíc
i Zdroj: NordVPN

Lákavou nabídkou je také předplatné Plus kombinující VPN a NordPass. Díky NordPass si usnadníte správu hesel. Generování silného hesla, uchování stovek klíčových frází a jejich kontrola bude otázkou několika málo kliknutí. Služba vás navíc upozorní na prolomení hesla a úniky dat na internetu.

Předplatné Plus kombinující NordVPN a Pass začíná na ceně 3,99 euro za měsíc při předplacení na dva roky. Cena u ročního a měsíčního Plus předplatného rovněž stoupne o pouhé euro na měsíc v porovnání se Standardem. Za pár korun navíc tak získáte komplexní správu a generování hesel k prakticky jakékoliv internetové službě.

Ušetřete v akci od NordVPN stovky korun, služba nabízí 68% slevu a 3 měsíce navíc
i Zdroj: NordPass

Pro nejnáročnější je zde balíček Complete, který k VPN a Passu přidává také novinku Locker. NordLocker je privátní šifrované úložiště, kam můžete ukládat citlivá data. Od fotek vašich ratolestí až po dokumenty pro úřady. Existuje celá řada souborů, které si chcete bezpečně uchovat. Oproti klasickým Cloudovým servisům nabízí NordLocker vyšší zabezpečení a umožňuje šifrovat data i lokálně.

Complete s VPN, Passem a Lockerem začíná na ceně 5,29 euro za měsíc při předplacení na dva roky. Za roční plán dáte 6,79 euro měsíčně. Jeden měsíc zvlášť vás vyjde na 14,19 euro. Opět tedy platí, že dlouhodobé předplatné vyjde měsíčně nejlevněji. Za tři služby v jednom předplatném přitom nezaplatíte ani dvojnásobek původní ceny za NordVPN.

Akce je časově omezená, proto na nic nečekejte. Díky Black Friday ušetříte oproti normálním cenám až 68 %. Pokud se vám sleva 68 % nezobrazí, vyzkoušejte načíst web z anonymního okna nebo jiného prohlížeče.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama