Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky | Kapitola 7

Michal Rybka

Michal Rybka

19. 12. 2011 03:00 17

Seznam kapitol

1. Začínáme při zemi 2. Pro filmožrouty 3. Pro hračičky 4. Pro přerostlé děti
5. Sázka na klasiku 6. Pro domácnost... 7. Haleluja konzumu

Nemá si smysl nic nalhávat – ten nejkrásnější dárek si člověk stejně koupí sám. V pokrokových rodinách se proto obvykle postupuje tak, že si dar sami vyberete a po mírném debatování o ceně dojdete k dohodě. Ono to totiž u mnoha darů ani jinak nejde. Občas chcete něco, čemu zbytek rodiny naprosto nerozumí a koupil by to špatně.

Reklama

Možná jsem vás k něčemu inspiroval, možná ne. Jasně, dneska frčí velké věci – 3D televize a přehrávače, ultrabooky, chytré telefony a tablety v jablečné, Androidí či okenní formě. Nelze pokrýt všechno, kolem je obrovská spousta zajímavostí – mně se třeba ještě líbily nové kamery Sony se zabudovaným LED projektorem. To už jsou ale drahé dárky a ty určitě budete vybírat pečlivě a s rozmyslem (nebo byste to alespoň tak dělat měli).

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozhodně se ale vyplatí zvednout se a jít trochu prozkoumat vychytávky, které jsou dneska na trhu. Ať si duchovní osoby tvrdí, že bychom měli o Vánocích sedět doma, postít se a „ztišit se“, je zcela na místě poznamenat, že původně nebyla oslava zimního slunovratu žádné smutnění, tesknění a truchlení, ale byla to radostná oslava světla a života. Takže není vůbec od věci projít se po rozzářených obchodech a pobavit se s legráckami, které tam nabízí. Je jich spousta, jsou zábavné a dost často i docela levné. „Vodní skákací míček“ Waboba stojí jen 250 korun a přitom s ním v létě zažijete spoustu legrace. Do dvou tisíc se dají koupit vážně vychytané a luxusní věcičky – a přitom to jsou peníze, za které dneska koupíte tak zhruba jedny rifle. Opravdu je z čeho vybírat a to ani nemusíte mít moc peněz.

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Takže – vybírejte dobře a užijte si parádní Vánoce!

 
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama