World of Tanks Blitz slaví sedmé narozeniny velkým updatem
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka World of Tanks Blitz slaví sedmé narozeniny velkým updatem

World of Tanks Blitz slaví sedmé narozeniny velkým updatem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 6. 2021 19:28

Populární hra World of Tanks Blitz, které zaznamenala celosvětově více než 170 milionů stažení, právě zahájila aktualizaci 8.0. Ta přináší realističtější vizuály a novou řadu amerických těžkých tanků. A to všechno je naservírováno k sedmému výročí.

Reklama

S aktualizací 8.0 dostala grafika Blitz celou řadu vychytávek. Vývojáři tvrdí, že ve hře doslova budete cítit lepkavé bláto, realistické odpružení tanků a věrohodně naservírovaný sníh. Kovové povrchy se nyní lesknou a gumové a látkové části se staly pružnějšími s fyzickým vykreslením. 

Do hry se již zapojilo pět zbrusu nových vozidel ve vylepšené grafické kvalitě a s dalšími se počítá v budoucnu. Všech 370 tanků, které již ve hře existují, bude postupně upgradováno na nové standardy.

Ve hře se nyní objevuje i nová americká těžká linie, čtyři vozidla úrovně VII – X založená na projektech tanků vytvořených v roce 1953 jako součást pokročilého výzkumného programu americké armády. To se projevuje v experimentálních a někdy neobvyklých použitých řešeních, jako je motor umístěný ve věži. 

Všichni nově příchozí jsou „tvrdohlaví“ s dobrými úhly stlačení zbraně, a proto jsou dobří ve hře o trup. Mají také novou funkci „trať v trati“, která znemožňuje imobilizaci. Jízda IX. A X. úrovně pak nabízí výběr ze dvou samonabíjecích zbraní se sponami pro dva nebo tři granáty.

Podívejte se do sekce her na webu CZC.cz.Třeba vám některá padne do oka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama