yenkee-suave-je-bezdratovy-reproduktor-s-podporou-true-wireless-stereo
Novinka Yenkee Suave je bezdrátový reproduktor s podporou True Wireless stereo

Yenkee Suave je bezdrátový reproduktor s podporou True Wireless stereo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 12. 2018 19:00 1

Výdrž až patnáct hodin, True Wireless Stereo, bluetooth, NFC a pasivní zářiče pro zlepšení bassů. Těmito specifikacemi se pyšní nový přenosný reproduktor Suave od Yenkee. Výrobce zároveň zvolil decentní design v černé barvě.

Reklama

Suave je vybaven technologií True Wireless Stereo, která umožňuje propojení dvou reproduktorů zároveň. Uživatel si tak spáruje dva Suave reproduktory a docílí pravého stereo zvuku. Zařízení také disponuje NFC, které zajistí rychlé a bezkontaktní párování s chytrým telefonem.

Výrobce vsadil na kombinaci elegantní černé s texturovaným povrchem, který se hodí do jakéhokoliv prostředí. Na bocích jsou pasivní zářiče ve stejné barvě pro zvýraznění bassů a na spodní části jsou gumové nohy, které drží reproduktor pevně na místě.

Repráček skrývá ve svém těle baterii o kapacitě 4 000 mAh, která by měla poskytnout dostatek energie až pro patnáct hodin nepřetržitého přehrávání hudby. „U Suave jsme se zaměřili také na praktické vlastnosti. Především na výdrž, která je u bezdrátových reproduktorů mnohdy příliš krátká,“ dodal Goran Setler, zástupce značky Yenkee.

Doporučená cena reproduktoru Yenkee Suave zatím nebyla oznámena. Stejně tak nevíme, kdy se novinka objeví v obchodech.

Yenkee Suave je bezdrátový reproduktor s podporou True Wireless stereo
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama