zahrajte-si-starcraft-2-uplne-zdarma
Novinka Zahrajte si StarCraft 2 úplně zdarma

Zahrajte si StarCraft 2 úplně zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 11. 2017 16:00 12

Studio Blizzard dodrželo své slovo a tak je od včerejšího dne real-time strategie StarCraft 2 zdarma. Hráči se mohou ponořit do bitev v multiplayeru a singleplayerové kampani Wings of Liberty.

Reklama

Aby všichni ti, co již StarCraft 2 vlastnili, nepřišli zkrátka, vývojáři jim nabízí jako bonus bezplatně zergskou Heart of the Swarm. Jediné, co musí udělat, je přihlásit se do hry mezi 8. listopadem a 8. prosincem a aktivovat ji.

V on-line zápasech můžete využívat jednotky ze všech tří dílů a soupeřit, s kýmkoliv chcete. Abyste se však do multiplayeru dostali, musíte nejdříve vyhrát alespoň 10 zápasů proti AI v unranked.

Když vás hra chytne, můžete si dokoupit další rozšíření. Konkrétně jde o Heart of the Swarm, Legacy of the Void a Nova Covert Ops. Za každé zaplatíte 15 dolarů. Pokud si je koupíte všechny dohromady, ušetříte 5 dolarů (40 dolarů). Koupí jakékoliv z těchto tří kampaní si okamžitě odemknete hodnocený multiplayer.

Co se týká kooperativního režimu, tak velitelé Kerriganová, Raynor a Artemis jsou ve free-to-play Starcraftu 2 kompletně zdarma pro každého, kdo si hru zahraje. Ostatní velitelé jsou bezplatně dostupní pouze do páté úrovně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama