Zažij finále Sazka eLEAGUE na For Games! Předposlední říjnový víkend bude nabitý esportem
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Zažij finále Sazka eLEAGUE na For Games! Předposlední říjnový víkend bude nabitý esportem

Zažij finále Sazka eLEAGUE na For Games! Předposlední říjnový víkend bude nabitý esportem

Redakce PCT

Redakce PCT

15. 10. 2021 14:21

Zatímco různá esportová klání po celém světě se musí obejít bez diváků, vy můžete zažít ta nejlepší tuzemská klání na vlastní oči. Na finále Sazka eLEAGUE v rámci veletrhu For Games v pražských Letňanech totiž očekáváme bouřlivou atmosféru. I vy můžete být její součástí.

Reklama

Sinners míří za dalším titulem, obhájí Hippomaniacs prvenství?

Už v pátek 22. 10. se začne pěkně zostra semifinálovými souboji Sazka eLEAGUE CS:GO play-off. Sinners budou chtít zužitkovat své zkušenosti z mezinárodních turnajů a proti týmu eSuba si zajistit postup do finále. V druhém zápase se proti sobě postaví Entropiq Prague a Enterprise, kteří mají Entropiqu co oplácet.

V sobotu 23. 10. pak půjde o všechno. Nejprve poražení z předchozího dne svedou souboj o třetí místo a následně už přijde na řadu velkolepé finále, kde se ty nejlepší celky porvou o celkovou výhru 500 000 Kč.

A pokud se vám to i tak zdá málo, určitě vás pobaví souboj influencerů, ve kterém svoji virtuální mušku prověří známé osobnosti pod vedením dvou kapitánů - Jirky Krále a Martina „Mikýře“ Mikysky.

Také v Dota 2 je stále ve hře úřadující šampion. Hippomaniacs se postaví modré krvi z eSuby ve velkém finále v neděli 24.10.

Kam o přestávkách?

Všechny tři dny bude návštěvníky doprovázet kromě esportového klání také zábavný program plný soutěží a dárečků.

Na místě se můžete setkat třeba s šikovnými cosplayery, které určitě potěší žádost o fotku. Když tyto selfíčka pak přidáte na své sociální sítě, můžete vyhrát zajímavé ceny.

Soutěže si na svém stanovišti připravil také Red Bull, který navíc dorazí se svou vychytanou hudební károu Red Bull Saurus, která vozí nejlepší atmosféru na sportovní i kulturní akce v Česku!

Harmonogram vyvrcholení Sazka eLEAGUE

  • 22. 10. (pátek) 10.00 - 18.00 = semifinále Sazka eLEAGUE v CS:GO
  • 23. 10. (sobota) 9.00 - 18.00 = zápas o 3. místo a finále Sazka eLEAGUE v CS:GO + showmatch týmů Jirky Krále a Mikýře
  • 24. 10. (neděle) 9.00 - 16.00 = finále Sazka eLEAGUE v Dota 2

Tak na nic nečekejte a běžte si pořídit vstupenku, protože se k živému esportu kvůli možným budoucím lockdownům možná hned tak nevrátíte. Více informací najdete na facebookové události.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama