Získejte Prince of Persia: The Lost Crown zdarma k diskům Samsung
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Získejte Prince of Persia: The Lost Crown zdarma k diskům Samsung

Získejte Prince of Persia: The Lost Crown zdarma k diskům Samsung

Komerční sdělení
5. 2. 2024 11:16 3

V nové akci Samsung rozdává ke špičkovým SSD aktuální hit, Prince of Persia: The Lost Crown.

Reklama

Samsung často přidává ke svým rychlým SSD diskům populární hry a v aktuální akci si můžete do knihovny přidat Prince of Persia. Tento titul na Metacritic drží hodnocení 86 bodů ze 100 a obecně sbírá jedno pozitivní hodnocení za druhým.

Historie her Prince of Persia sahá až do roku 1989, kdy vyšel první díl tehdy na počítač Apple II. Na tuto franšízu později duchovně navázaly tituly Assassin’s Creed. Za nejnovějším dílem stojí studio Ubisoft Montpellier, které je známé zejména díky sérii Rayman.

Hru získáte zdarma k vybraným diskům, které zahrnují externí i interní SSD. Doporučit můžeme například řadu 990 PRO, tedy NVMe PCIe 4.0 disky do M.2 slotu. Jde o jedny z nejrychlejších modelů nabízející rychlosti čtení 7450 MB/s a zápis 6900 MB/s. K dispozici jsou velikosti od 1 TB do 4 TB. Alternativou je verze s heatsinkem, která je ideální k osazení do slotu, kde základní deska heatsink nemá. Případně pak do konzole PlayStation 5. Rozšířit si úložiště tak mohou i konzolisté.

Velmi zajímavá je pak novinka v podobě univerzálního SSD disku 990 EVO, která nadchne bezproblémovým multitaskingem, ať už dáváte přednost hraní, práci nebo tvoření všeho druhu. Disk podporuje rozhraní PCIe 4.0 x4 i PCIe 5.0 x2. Je tedy kompatibilní se současnými počítači se sloty PCIe 4.0 M.2, ale zvládá i technologii budoucnosti PCIe 5.0 s úspornějším provozem a lepším tepelným řízením.

Získejte Prince of Persia: The Lost Crown zdarma k diskům Samsung
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi externími SSD disky zahrnutými do akce můžeme zmínit například T5 EVO s kapacitou až 8 TB. Díky skvělému poměru ceny, kapacity a rychlostí jde o skvělou volbu pro méně náročné uživatele. T5 EVO se skvělé hodí na uchování rodinných fotek, filmů nebo důležitých dokumentů.

Pro profesionály můžeme doporučit sérii T9 nabízející zejména vyšší rychlosti čtení a zápisu až 2000 MB/s a odolností proti pádu až ze 3 metrů. Všechny externí disky se mohou pochlubit šifrováním AES-256. Svá data tak budete mít v bezpečí.

Jak akce funguje

Podmínky akce

  • Platnost akce je 18. 1. až 29. 2. 2024 nebo do vyprodání zásob
  • Akce se týká pouze vybraných produktů
  • Kód musí být uplatněn nejpozději do 30. 4. 2024
  • K získání hry je potřeba mít existující účet Ubisoft Connect nebo si vytvořit nový

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama