dnes-startuje-nejvetsi-evropsky-turnaj-ve-world-of-tanks-blitz
Novinka Dnes startuje největší evropský turnaj ve World of Tanks Blitz

Dnes startuje největší evropský turnaj ve World of Tanks Blitz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 11. 2020 12:18

Čtyři nejlepší týmy v regionu budou bojovat o podíl 200 000 dolarů na největší eSports akci World of Tanks Blitz v letošním roce.

Reklama

Bezprecedentní esportový galavečer ve World of Tanks Blitz se po řadě regionálních Blitz Cups objevuje konečně v Evropě. Blitz Europe Cup, který se bude konat 20. a 21. listopadu vždy v 19:00 středoevropského času, bude třetím ze série čtyř regionálních šampionátů, v nichž si čtveřice těch nejlepších rozdělí 200 000 amerických dolarů.

Síly mezi sebou změří tyto týmy: [LGN] Legion, [LOCA] AnimalPlanet, [EG-] Hey lol a [RA1D] RA1D.

„Letos se Blitz Cup bude konat poprvé online, což pro nás představuje velkou výzvu,“ říká Daria Klimchuk, vedoucí týmu eSports, World of Tanks Blitz. Během mistrovství bude pouze jedna speciální mise, kterou lze splnit jednoduše sledováním 1 a půl hodiny konkrétního streamu. Za to, že si po tak dlouhou dobu užijete páteční stream, tankisté dostanou 5 klíčů ke speciálním turnajovým kontejnerům, zatímco sledování sobotního streamu jim přinese celou řadu odměn, včetně dalších 7 klíčů ke speciálním turnajovým kontejnerům, vzácným Boosters, x3 XP, maskovací certifikáty a nechybí ani speciální avatar.

Sledovat stream můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama