Drivestor 2 Pro a Drivestor 4 Pro: čtyřjádrové NAS servery pro domácí využití
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Drivestor 2 Pro a Drivestor 4 Pro: čtyřjádrové NAS servery pro domácí využití

Drivestor 2 Pro a Drivestor 4 Pro: čtyřjádrové NAS servery pro domácí využití

PR článek

PR článek

17. 7. 2021 10:23

Řada ASUSTOR Drivestor Pro s diamantovým výbrusem přichází s čtyřjádrovým procesorem Realtek RTD1296 a 2GB pamětí DDR4. Kromě rychlého a stabilního úložiště je každá pozice pevného disku vyměnitelná za provozu a usnadňuje archivaci, zatímco procesor poskytuje bezproblémové překódování 4K pro snazší streamování. Vychutnejte si ještě rychlejší výkon než kdykoli předtím s 2,5-Gigabit Ethernetem a uvolněte tak maximální výkon Drivestor Pro.

Reklama

Drivestor 2 Pro a Drivestor 4 Pro od ASUSTORu pronikly na scénu se zcela novou estetikou a hardwarem. Zcela nové logo z růžového zlata dokonale doplňuje design s diamantovým výbrusem, zatímco čtyřjádrový procesor Realtek RTD1296 1,4 GHz poskytuje úžasný výkon. Snadný multitasking s 2 GB paměti DDR4, který zvyšuje efektivitu až o 40%, zatímco port 2,5-Gigabit Ethernet uvolňuje plný výkon RTD1296 a NAS. 

RTD1296 přináší hardwarové překódování 4K H.265 na hodnotné Drivestor 2 Pro a Drivestor 4 Pro a zajišťuje, že streamování vašich oblíbených filmů bude plynulejší než kdy dříve díky zcela nové funkci Media Mode. Udržujte data v bezpečí a přístupná díky možnosti kdykoli vyměnit pevné disky s vyměnitelnými pozicemi pro pevné disky bez nástrojů, díky čemuž jsou disky Drivestor 2 Pro a 4 Pro neuvěřitelně pohodlné při archivaci dat.

Řada Drivestor Pro jako první využívá zcela nový operační systém ADM 4.0. ADM 4.0 výrazně zvyšuje efektivitu díky mnoha upgradům zabezpečení a výkonu, které zahrnují, ale nejsou omezeny na OpenSSL a Samba. Estetická vylepšení a vylepšení využití se také nacházejí v ADM 4.0, jako je tmavý režim, sledování úkolů a chytřejší vyhledávání a výrazně zlepšují uživatelský komfort. ADM má v App Central více než 200 aplikací, které zahrnují různé nástroje, obchodní aplikace, kancelářské aplikace a digitální domácí zábavu, což přináší na váš ASUSTOR NAS ještě více funkcí.

ASUSTOR
i Zdroj: PCTuning.cz
ASUSTOR

Řada Drivestor Pro přináší komplexní zálohovací řešení, které pomáhá studiím pro vytváření obsahu zvýšit jejich efektivitu. Použijte EZ Connect pro přihlášení k NAS a přístup k vašim datům kdykoli a kdekoli. Pro zvýšení zabezpečení lze provést šifrované připojení HTTPS, aby byla zajištěna ochrana dat před útoky typu man-in-the-middle. DataSync Center, Cloud Backup Center a další zálohovací aplikace pomáhají ukládat data online i offline a zajišťují, že jsou data bezpečná a bez prostojů. Řada Drivestor Pro také podporuje funkce Wake on WAN a Wake on LAN, které umožňují zapnutí NAS z domova i z kanceláře. Ponechání NAS mimo provoz, když se nepoužívá, pomáhá zachovat životnost hardwaru, šetřit energii a zabránit škodlivým stranám v přístupu k vašim datům. Snapshot Center, který podporuje iSCSI a EZ Sync, rychle obnoví důležité soubory do předchozích verzí v případě poškození dat nebo neúmyslné úpravy, čímž zajistí, že data zůstanou v bezpečí. Řada Drivestor Pro ve spojení s úžasnou cenou vyvažuje nejlepší výkon, efektivitu, zabezpečení a hodnotu v NAS tím, že absolutně překračuje potřeby domácností a malých podniků.

Další informace naleznete na adrese: https://www.asustor.com

Hlavní specifikace

  • CPU: Realtek RTD1296 Quad-Core 1.4 GHz CPU
     
  • RAM: 2GB DDR4
     
  • Podpora pevného disku:
     
  • 2 x (3.5” SATA HDD or SSD)
     
  • 4 x (3.5” SATA HDD or SSD)
     
  • 1x 2.5 Gigabit Ethernet port (2.5G/1G/100M speed)
     
  • Rychlost čtení jednoho portu 216 MB/s a rychlost zápisu 279 MB/s (RAID 5)
     
  • 1x USB 3.2 Gen 1 port na přední straně a 2x USB 3.2 Gen 1 porty vzadu
     
  • Drivestor 2 Pro / 4 Pro maximální kapacita až 36 TB / 72 TB
     
  • Hardwarové šifrování a snadná montáž disků bez nářadí
     
  • Podporuje RAID 0/1/5/6/10, Single, JBOD
     
  • Podporuje bezproblémové migrace systému
     
  • Podporuje MyArchive
     
  • Podporuje Wake On WAN a Wake on LAN

Všechna zařízení ASUSTOR NAS mají tříletou záruku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama