Herní událost FOR GAMES začíná už za několik dní. Nabídne soutěž o výkonný počítač
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Herní událost FOR GAMES začíná už za několik dní. Nabídne soutěž o výkonný počítač

Herní událost FOR GAMES začíná už za několik dní. Nabídne soutěž o výkonný počítač

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 10. 2021 12:55

FOR GAMES otevře své brány již tento víkend na výstavišti PVA EXPO Letňany. Čtyřdenní program zahrnuje komunitní esport turnaj, setkání s herními influencery, a také představení letošního soutěžního desktopu BOOST MY PC. Mimo to se návštěvníci naučí jak si postavit PC, a po celou dobu akce budou probíhat také soutěže o hodnotné ceny a miniturnaje. Přímo z akce poběží i ASUS live stream.

Reklama

Veletrh ROG FOR GAMES se po roční covidové přestávce vrací na scénu a láká návštěvníky na čtyři dny nabité hrami a zábavou. Čtvrtek se ponese v zahajovacím a soutěžním duchu. Na diváky budou čekat vystavené ROG produkty od notebooků, až po myši a další herní vybavení. Těšit se mohou také na technický koutek, kde proběhne soutěž PC DIY, ze které si jeden šťastlivec odnese domů vlastnoručně sestavený počítač.

Herní událost FOR GAMES začíná už za několik dní. Nabídne soutěž o výkonný počítač
i Zdroj: PCTuning.cz

Na pátek dopoledne se chystá doprovodný program pro diváky, kteří si mohou nejen zahrát na PC, ale i zapojit se do soutěží, výzev a miniturnajů. Páteční odpoledne patří autogramiádě se zvučnými jmény české influencerské scény a zároveň ambasadory značky ASUS ROG. V sobotu se bude vůbec poprvé vysílat komunitní turnaj v League of Legends s jednou z největších legend českého gamingu - Xnapym. 

Ten bude turnaj zároveň streamovat, takže bude k vidění i online. Neděle pak bude ve znamení výstav, testování produktů a mini turnajů, ze kterých si návštěvníci mohou odnést některé z produktů ASUS ROG.

V průběhu celé akce mohou účastníci soutěžit o hodnotné ceny. V rámci FOR GAMES proběhne i zahájení soutěže BOOST MY PC, kde bude představen našlapaný herní desktop sestavený z ASUS komponent, o který se bude soutěžit až do 15. 11. 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama