HONOR začal prodávat na českém trhu novinku HONOR Magic4 Lite 5G
i Zdroj: HONOR
Novinka HONOR začal prodávat na českém trhu novinku HONOR Magic4 Lite 5G

HONOR začal prodávat na českém trhu novinku HONOR Magic4 Lite 5G

Redakce PCT

Redakce PCT

22. 4. 2022 09:00 7

Nabídne 66W rychlonabíjení a zajímavý 120Hz FullView displej. Výrobce slibuje i zvýšenou odolnost proti pádům .

Reklama

Velká kapacita baterie i 66W rychlonabíjení zajistí výdrž po celý den

HONOR Magic4 Lite 5G obsahuje velkokapacitní 4800mAh baterii, která zvládne na jedno jediné nabití až 16,8 hodin brouzdání na sociálních sítích, 12,8 hodiny sledování videa nebo 25,6 hodiny volání. Telefon vydrží bez dobíjení plně funkční po celý den.

HONOR Magic4 Lite 5G navíc disponuje 66W rychlonabíjením. Z nuly na 50 % máte proto nabito jen za 15 minut, na 81 % za pouhých 30 minut. Energii tak velmi rychle dobijete i na cestách. 

Kompaktní design a super úzké rámečky

HONOR Magic4 Lite má kompaktní konstrukci, na tloušťku měří 8,05 mm a váží jen 189 g. Díky ergonomickému designu se pěkně drží v ruce, snadno jej schováte do kapes nebo i do malé kabelky. 

Velkou předností jsou také 1,05mm superúzké rámečky. Jsou o 40 % užší než u většiny smartphonů této kategorie. Obrazovka zabírá 94 % čelní strany telefonu. Sledování jakéhokoli videa nebo online obsahu si užijete opravdu naplno.

6,81palcový HONOR FullView displej

HONOR Magic4 Lite se může pochlubit 6,8palcovým HONOR FullView displejem s Full HD rozlišením (2388 x 1080 pixelů) a 16,7 miliony barev. Konkurenční výhodou je také rychlá 120Hz obnovovací frekvence displeje, která zajistí zcela plynulý obraz při prohlížení webu nebo hraní her.

Podpora 5G a výkon procesoru Qualcomm Snapdragon 695 5G

HONOR Magic4 Lite 5G je jedním z prvních telefonů na světě, který využívá mobilní platformu Snapdragon 695 5G. Ta kombinuje 6nm procesor s grafickým procesorem Qualcomm Adreno a procesorem Qualcomm Kryo 660. Tento 5G čip zajišťuje spolehlivé 5G připojení, které oceníte při práci i hraní her. 

Celkový výkon telefonu vylepšuje technologie HONOR RAM Turbo (6 GB + 2 GB), která odkládá nepoužívaná data z RAM do flash paměti, díky čemuž svou 6GB kapacitu RAM dokáže jednoduše navýšit na virtuálních 8 GB RAM. Tato technologie funguje tak, že komprimuje aplikace na pozadí a současně brání tomu, aby se při přepínání aplikace ukončovaly. Díky tomu mohou uživatelé např. přijmout videohovor nebo napsat zprávu a pak se opět vrátit k aplikaci, se kterou předtím pracovali.

Výjimečné fotografické a video schopnosti 

Fotoaparát telefonu HONOR Magic4 Lite vychází z vlajkové řady HONOR Magic a vyznačuje se jedinečným symetrickým designem, který navozuje pocit rovnováhy a harmonie. HONOR Magic4 Lite 5G sází na 48Mpx trojitý fotoaparát, který obsahuje i 2Mpx snímač pro zachycení hloubky ostrosti a 2Mpx makro kameru. Tato sestava fotoaparátů umožňuje pořizovat hezké snímky za všech okolností. 

Fotoaparát podporuje natáčení videa v rozlišení 1920x1080 pixelů. Telefon je navíc vybaven funkcí Dual View Recording, která uživatelům umožňuje natáčet dva různé záběry pomocí předního i zadního hlavního fotoaparátu současně. Režim Micro Movie je zase vhodný pro začínající influencery a nabízí jednoduché řešení pro střih videa, které umožňuje automaticky skládat videozáznamy bez nutnosti použití aplikací třetích stran.

Ceny a dostupnost

HONOR Magic4 Lite 5G je od dneška dostupný ve třech barevných provedeních: Titanium Silver se zajímavými odlesky na zádech, temně modré Ocean Blue nebo elegantní Midnight Black. Právě teď novinku koupíte za speciální akční cenu 6 990 Kč. Akční cena platí po celou dobu předobjednávek až do 1. května 2022.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama