hry-zdarma-pro-vsechny-majitele-radeonu
Novinka Hry zdarma pro všechny majitele Radeonů

Hry zdarma pro všechny majitele Radeonů

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

31. 5. 2007 00:00 36

Majitelé jakékoliv karty řady ATi Radeon mohou zdarma stahovat Half-Life 2: Lost Coast a Half-Life 2: Deathmatch a mohou také uplatnit slevy na další hry.

Reklama

Pokud používáte jakýkoliv* Radeon, můžete využít časově omezené nabídky ATi a Valve. Prostřednictvím systému Steam můžete zdarma a legálně stáhnout HL2: Lost Coast a HL2: Deathmatch (pořekadlo "přijít k něčemu jako slepý k houslím" v tomto případě padne "jako zadnice na hrnec"). Při nákupu Half-Life 2 nebo HL2: Episode 1 dostanete slevu - v případě původní HL2 33%, u Episode 1 a u balíku obou zmiňovaných 50%.

Hry zdarma pro všechny majitele Radeonů
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak už bylo zmíněno, akce je časově omezená, takže pokud máte zájem, pospěšte si na speciálně zřízenou stránku na SteamPowered.com.

Toto není jediná spolupráce ATi a Valve, kterou jsme zatím viděli. Docela čerstvá je zpráva, že majitelé Radeonů HD2900XT od některých výrobců dostanou zdarma Half-Life 2: Episode 2, Team Fortress 2 a Portal a z minulosti někteří možná vzpomenou na akci, kdy ATi dávala vouchery na Half-Life 2 k některým dražším Radeonům devítkové řady.

*) "jakýkoliv" v tomto případě znamená opravdu jakýkoliv, stejně jako je "neomezeně" u nejmenovaného mobilního operátora opravdu neomezeně.

PCTuning fórum: ATi news

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama