Inovujte softwarové vybavení doživotním balíkem Microsoft Office 2021 a Windows 11 na Godeal24, už od 10 €!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Inovujte softwarové vybavení doživotním balíkem Microsoft Office 2021 a Windows 11 na Godeal24, už od 10 €!

Inovujte softwarové vybavení doživotním balíkem Microsoft Office 2021 a Windows 11 na Godeal24, už od 10 €!

Komerční sdělení
20. 2. 2024 07:00 8

Za kancelářské balíky Microsoft Office a systém Windows 11 můžete pořádně ušetřit. Licence od Godeal24 jsou zcela legální a doživotní.

Reklama

Microsoft Office je základním vybavením mnoha domácností a kanceláří, a to z dobrého důvodu. Tento softwarový balík existuje již tři desetiletí a vyvinul se tak, že nabízí jedny z nejvýkonnějších nástrojů pro zvýšení produktivity. Ačkoli bylo vytvořeno mnoho klonů, Office nelze ničím nahradit. I když může být nákladný, můžete nyní poměrně dost ušetřit díky tomuto speciálnímu výprodeji Godeal24, kde můžete získat licence Microsoft Office a Windows za atraktivní ceny. V rámci této nabídky můžete získat doživotní licenci na Microsoft Office Professional 2021 za pouhých 26,75€ (běžná cena 299€) a Microsoft Office Professional 2019 za 23,56€ (běžná cena 229€). Včasným nákupem získáte přístup k oblíbeným softwarovým titulům, jako jsou Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. Tyto nástroje vám pomohou při každodenní práci a umožní vám vytvářet, organizovat a spolupracovat na dokumentech.

Office, Windows a další nástroje od Godeal24

Produkty kancelářské řady

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Jaké jsou výhody systému Windows 11?

Godeal24 shromáždil některé klady a zápory Windows 11 a společně s námi si projděte nezbytnosti aktualizace Windows 11 Pro, která je k dispozici za pouhých 13,55 €.

  • nabídka Start: jednoduché ikony, žádné dynamické dlaždice

"Nabídka Start" systému Windows 11 je ve srovnání s dlaždicovými zástupci aplikací ve Win10 nepochybně zásadní změnou. Jak je znázorněno na obrázku, výchozí "Nabídka Start" se nachází uprostřed obrazovky plochy počítače, jakýsi smysl pro zrak systému MacOS, vyhledávání, zobrazení úloh a další aplikace, jsou použity ve stylu karty, zavěšené nad hlavním panelem. V systému Win10X je nabídka Start umístěna uprostřed obrazovky pracovní plochy PC.

  • Nové funkce, Produktivita

Snap Groups: Uživatelé mohou integrovat používané aplikace do skupiny, a když jsou tato okna aplikací integrována, lze je současně minimalizovat na hlavní panel nebo jedním kliknutím obnovit jejich původní rozložení.

Lepší virtuální plochy: Uživatelé nyní mohou vytvářet více ploch a přizpůsobovat nastavení, například tapety a barvy motivů, aby oddělili studium, práci a zábavu.

Větší vstřícnost k externím monitorům: Systém Windows 11 automaticky minimalizuje aplikace na externích monitorech na hlavní panel, když je počítač od externího monitoru odpojen. Po jejich opětovném připojení se automaticky obnoví.

  • zjednodušený hlavní panel

Oproti Win10 má Win11 zjednodušený hlavní panel a centralizoval ho do malé ikony ve spodní části, čímž získal více místa na ploše.

Zmizí také tlačítko "Cortana" a jedním ze způsobů, jak Microsoft zmenšuje hlavní panel win11, je sbalení vyhledávacího panelu do jednoduché ikony pro vyhledávání a úplné odstranění ikony "Cortana"." Cortana" bude ve Win11 nadále existovat jako aplikace, ale aplikaci "Cortana" budete muset spustit ručně.

  • Nový obchod s aplikacemi pro Android

Rychlejší a pohodlnější jsou hlavní rysy nového obchodu s aplikacemi.

Obchod obsahuje nejen nepřeberné množství aplikací, ale přidává také výběr, včetně her, videí, filmů atd. Jednou z největších zajímavostí je možnost stahovat aplikace pro Android z obchodu s aplikacemi Windows 11 pomocí technologie Intel Bridge, která umožňuje spouštět aplikace pro Android přímo na zařízeních založených na architektuře X86.

Produkty řady Windows

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA50

Rodina produktů Windows+Office

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Velkoobchodní exkluzivní, není nutný žádný slevový kód

Další počítačové nástroje

Proč je Godeal24 tak levný? Je to legální?

- Důležité je vědět, že existují dva typy licencí, komerční, kterou lze zakoupit i v internetovém obchodě společnosti Microsoft, a OEM, což je zkratka pro Original Equipment Manufacture. Obě mají stejnou funkčnost.

- V Evropské unii je podle rozhodnutí Evropského soudního dvora prodej použitého softwaru zcela legální.

- Mezi oběma verzemi však existuje rozdíl v podpoře a používání. Komerční verzi lze používat na více počítačích, zatímco verze OEM je vázána na hardware, na kterém byla poprvé aktivována.

- V internetovém obchodě Godeal24.com se prodávají tzv. licence OEM. Ty od společnosti Microsoft zakoupily například firmy, které montují osobní počítače a notebooky, a to za výhodnější cenu než komerční. Některé OEM kopie nejsou používány původními zákazníky, ale jsou prodávány komerčně.

- Godeal24.com prodává zhruba 1 500 licencí po celém světě denně, takže každou minutu jednu koupí. K vrácení záruky dochází pouze v 1 % případů. Kromě toho garantuje platnost všech licencí a nabízí také 1 ROČNÍ SERVISNÍ ZÁRUKU, která vás chrání před dalšími náklady na výměnu a údržbu produktu.

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Při nákupu můžete platit kreditní kartou VISA/MASTERCARD nebo přes PayPal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama