jak-prezit-letosni-vlnu-veder-swimplaces-vam-ukaze-nejlepsi-mista-na-koupani
Novinka Jak přežít letošní vlnu veder? Swimplaces vám ukáže nejlepší místa na koupání

Jak přežít letošní vlnu veder? Swimplaces vám ukáže nejlepší místa na koupání

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 7. 2019 18:00 1

Swimplaces je mobilní aplikace sloužící ke sdílení těch nejlepších míst na koupání v přírodě. Díky široké komunitě lidí v ní najdete nejrozsáhlejší databázi veřejných bazénů, jezer, přírodních koupališť, zatopených lomů a pískoven, kde se můžete v parném létě zchladit, aniž byste se museli na jednom místě mačkat se spoustou lidí.

Reklama

Swimplaces obsahuje spoustu užitečných funkcí, můžete například přidat své oblíbené místo tím, že do aplikace nahrajete jeho fotografii s GPS, nebo si vytvořit vlastní seznam oblíbených míst. Místa ke koupání mohou uživatelé hodnotit, komentovat a přidávat k nim fotografie. Aplikace obsahuje i propojení na navigaci, takže vás na vybrané místo dovede.

Na vylepšení aplikace Swimplaces neustále pracuje tým Mapotic, na jehož platformě od letoška Swimplaces běží a který se stará také o její úspěch na zahraničních trzích. Díky tomu zde najdete skvělá místa ke koupání i v Německu, Anglii, zajímavé pláže v Chorvatsku nebo přírodní horké prameny v Kalifornii.

Jak přežít letošní vlnu veder? Swimplaces vám ukáže nejlepší místa na koupání
i Zdroj: PCTuning.cz
Jak přežít letošní vlnu veder? Swimplaces vám ukáže nejlepší místa na koupání
i Zdroj: PCTuning.cz

Aplikaci si zatím stáhlo již více než 60 000 lidí, za létní sezónu přijde na web přes půl milionu návštěv. Komunita uživatelů vložila do aplikace více než 800 rybníků, přes 500 zatopených lomů a pískoven, téměř 80 termálních pramenů a více než 1000 veřejných koupališť a bazénů. K většině míst na koupání jsou přiřazeny fotografie, hodnocení a komentáře. Během letní sezóny využívají aplikaci tisíce uživatelů denně, někomu slouží i k plánování cest a dovolených.

Stačí si jen aplikaci Swimplaces bezplatně stáhnout do vašeho telefonu (Android | iOS), případně navštívit webové stránky služby a můžete vyrazit k vodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama