k-radeonum-hd2900xt-dostanete-3-hry
Novinka K Radeonům HD2900XT dostanete 3 hry

K Radeonům HD2900XT dostanete 3 hry

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

2. 5. 2007 00:00 17

Krom toho, že Radeony HD2900XT se budou prodávat za poměrně nízké ceny, bude ATi ke kartám zdarma dávat 3 hry.

Reklama

Za 399 dolarů, kolik mají nové Radeony stát, dostanete nejen samotnou grafickou kartu, ale také tři plné hry. Asi největším tahákem bude Half-Life 2: Episode 2 od Valve. HL2:E2 ještě není hotova a nebude hotova ani k datu vydání karet; ATi toto vyřeší pomocí voucheru, který najdete v balení a za který pak dostanete hru zdarma.

Tento marketingový manévr rozhodně nevyjde ATi levně. Když před několika lety rozdávala k Radeonům 9800Pro a 9600XT vouchery na Half-Life 2, stálo ji to dohromady asi 8 milionů dolarů. Tenkrát se také prodala spousta karet, ale řekl bych, že to bylo kvůli kartám samotným spíše než kvůli hře zdarma. Ale kdo ví...

Kromě již zmíněné Episode 2 dostanou majitelé Radeonů HD2900XT ještě hry Team Fortress 2 a Portal, též z dílny Valve Software. TF2 a Portal jsou stejně jako Half-Life 2 postaveny na Source enginu a všechny tři tituly mají vyjít společně někdy ve třetí čtvrtině roku. Avšak Team Fortress 2 a Portal bude samo Valve dávat zdarma ke každé kopii Half-Life 2: Episode 2.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama