Milovníci hororu zbystřete, na Epicu je nyní zdarma multiplayerová řežba Evil Dead: The Game
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Milovníci hororu zbystřete, na Epicu je nyní zdarma multiplayerová řežba Evil Dead: The Game

Milovníci hororu zbystřete, na Epicu je nyní zdarma multiplayerová řežba Evil Dead: The Game

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

17. 11. 2022 18:10

Legendární série Evil Dead je kultem a každý fanoušek hororu je s ní obeznámen. Syrová atmosféra strachu, ale i brutalita a černý humor, prostě klasika pro hezké večery.

Reklama

Budu předpokládat, že Evil Dead (u nás Smrtelné zlo nebo Duch lesa) všichni znáte. Chata v lesích, kniha Necronomicon, obludný démon, motorová pila místo ruky a dvojhlavňová brokovnice. A v hlavní roli Ash Williams, naprosto brunátně zahraný Bruce Campbellem. Filmová série čítá tři díly (příšerný remake nepočítám), ale před pár lety jsme byli obdarováni i seriálem Ash vs Evil Dead, u kterého jsem já osobně hýkal blahem. Nevídaná řežba, hláškující Ash a brutalita stříkající ze všech záběrů. 

Pochopitelně se na této ikonické sérii snažili vytřískat prachy i herní vývojáři, ale ne vždy se to podařilo. Přesto, poslední přírůstek do početné rodiny, Evil Dead: The Game, je povedená multiplayerová řež. Sežeňte pár kamarádů a pokuste se společně zničit ďábelský Necronomicon nebo hrajte za kandarianského démona a pořádně to nebohým hráčům osolte! Ale nezoufejte, hrát se dá i sólo, ačkoli to samozřejmě není taková zábava. Ale jako trénink poslouží, protože matchmaking funguje a tak se vždy najdou duše, které s vámi budou bojovat proti zlu. Ale kdo je vlastně ten zlý? Zjistěte to sami a berte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama