nas-qnap-ts-328-obdrzel-oceneni-best-choice-award-na-veletrhu-computex
Novinka NAS QNAP TS-328 obdržel ocenění Best Choice Award na veletrhu Computex

NAS QNAP TS-328 obdržel ocenění Best Choice Award na veletrhu Computex

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 6. 2018 15:00

Společnost QNAP oznámila, že její třípozicový NAS TS-328 obdržel na veletrhu Computex 2018 v kategorii Počítače a systémy ocenění Best Choice Award. TS-328 boduje především designem, který uživatelům umožňuje vybudovat pole RAID 5 s nejmenším počtem disků.

Reklama

„Je pro nás ctí, že model TS-328 obdržel ocenění Best Choice Award na veletrhu Computex 2018 v kategorii Počítače a systémy. Primárním designovým konceptem modelu TS-328 bylo vysoké zabezpečení dat. Potenciální uživatelé, kteří se poohlížejí po rozpočtově příznivém zařízení NAS, u tohoto modelu využijí možnost RAID 5 a ochrany pomocí snímků,“ uvedl Dan Lin, produktový manažer společnosti QNAP.

TS-328 zdobí celkem elegantní vzhled, který snadno zapadne do domácího prostředí. NAS disponuje čtyřjádrovým 1,4GHz procesorem Realtek RTD1296 s 2GB pamětí DDR4, dvěma porty 1GbE se SATA 6Gb/s a nabízí rychlosti čtení/zápisu až 225 MB/s.

Tento model také nabízí hardwarové dekódování H.264/H.265 a překódování v reálném čase, které dokáže převádět videa na univerzální formáty souborů, které pak lze plynule přehrávat na více zařízeních. Aplikace pro vysílání od společnosti QNAP – QVHelper, Qmedia a Video HD – také uživatelům poskytují větší volbu při multimediální zábavě po celém domově a na jejich mobilních zařízeních, když jsou na cestách.

NAS QNAP TS-328 obdržel ocenění Best Choice Award na veletrhu Computex
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama