Netflix, VOYO, HBO GO…  Jak si předplatit streamovací služby bez kreditní karty?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Netflix, VOYO, HBO GO…  Jak si předplatit streamovací služby bez kreditní karty?

Netflix, VOYO, HBO GO…  Jak si předplatit streamovací služby bez kreditní karty?

Redakce PCT

Redakce PCT

17. 12. 2021 15:20

Služby pro streamování seriálů a filmů se těší čím dál tím větší oblibě. Mezi takzvané VOD platformy se řadí Netflix, HBO GO nebo třeba české Voyo. Mezi jejich hlavní výhody patří absence reklam, nízké měsíční poplatky, obrovské množství obsahu a snadné používání. Uživatelé těchto služeb navíc nejsou vázání žádnou smlouvou a předplatné mohou kdykoliv zrušit. Na pár kliků, bez složitého zařizování a otázek.

Reklama

Možnou nevýhodou VOD služeb jsou omezené možnosti platby. Předplatné se u nich totiž zpravidla platí kartou nebo PayPalem, což pro nemalou část lidí není optimální řešení. Naštěstí ale existuje řešení - VOD služby si můžete předplácet pomocí kuponů, které koupíte online z pohodlí svého domova. Navíc se vám značně rozšíří možnosti platby - kupony můžete platit bankovním převodem, hotově, kartou nebo třeba mobilem. Poukazy vám dorazí e-mailem hned po zaplacení a můžete je využít také jako dárek. Pokud kupon plánujete nakoupit jako dárek, jistě oceníte možnost, nechat si poukaz poslat poštou v dárkovém balení. 

Netflix 

Netflix je standardně možné platit pouze platební kartou nebo PayPalem, což pro značnou část lidí není komfortní. Poukazy jsou proto velmi oblíbené. Kupon si stačí objednat, zaplatit a poté si už jen vybrat jeden ze tří nabízených Netflix plánů, který si pomocí poukazu předplatíte. Poukaz můžete zakoupit například v celé síti trafik Traficon nebo třeba online na Herní-kupony.cz.

Pro větší jednoduchost existují jen dvě varianty poukazu v hodnotě 400 Kč a 1 000 Kč. Po jejich uplatnění se vám Netflix předplatí na dobu, která odpovídá hodnotě poukazu. Netflix cena je již nějakou dobu neměnná, měsíční předplatné vás vyjde na 199 korun až 319 Kč Kč. Jednotlivé varianty se liší kvalitou obrazu, zvuku a množstvím zařízení, na kterých Netflix můžete v jednu chvíli sledovat.

HBO GO 

Pro HBO GO zatím bohužel dárkový poukaz neseženete. Jedinou cestou je tak předplatné internetové televize, jako je například SledováníTV a jejich SledováníTV voucher. K balíčku, který zahrnuje i kanály HBO, dostanete i přístup do HBO GO. Do něj se poté dá přes účet SledováníTV jednoduše přihlásit. Navíc získáte rozsáhly balík dalších programů, které přes internet můžete sledovat.

VOYO

Na rozdíl od Netflixu má Voyo jen jednu cenu předplatného Voyo Premium. Minimalistické nabídce odpovídá i nabídka poukazů. Ty se liší pouze obdobím, na které vám Voyo předplatí. Vybírat můžete z měsíčního, tříměsíčního, půlročního a ročního předplatného.  Cena je přitom stále stejná - pouze se násobí množstvím měsíců, na které si Voyo kupon předplatíte

Audioteka

Pozornost si jistě zaslouží i Audiotéka, která sice nenabízí videoobsah, ale audioknihy. Všechny nabízené tituly jsou namluveny do češtiny a výběr je obrovský. Členství v Audioteka klubu se kuponem předplatit nedá, avšak pro nákup jednotlivých titulů už Audiotéka poukaz využít můžete. Hodí se tak i jako skvělý dárek pro všechny fanoušky audioknih. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama