NordVPN rozdává až jeden rok předplatného navíc k dvouletému plánu se slevou
i Zdroj: NordVPN
Novinka NordVPN rozdává až jeden rok předplatného navíc k dvouletému plánu se slevou

NordVPN rozdává až jeden rok předplatného navíc k dvouletému plánu se slevou

Komerční sdělení
27. 2. 2023 11:00 1

NordVPN slaví narozeniny a noví zákazníci mohou získat až rok předplatného zdarma při objednávce dvouletého plánu. Ten je navíc k dispozici s 57% slevou.

Reklama

Služba NordVPN byla pro veřejnost spuštěna 13. února 2012 a tento měsíc tak oslavuje narozeniny. Při této příležitosti mohou uživatelé využít limitovanou akci a získat minimálně tři měsíce, v lepším případě rok služby zdarma.

Akce se vztahuje na dvouleté plány Standard, Plus a Complete, které si uživatelé pořídí mezi 8. únorem a 8. březnem. Ceny u těchto předplatných se pohybují od 83,76 euro (3,49 euro za měsíc) výše. Aktuálně platí minimálně 57% sleva na webu NordVPN. Základní předplatné obsahuje spolehlivou VPN, protekci proti malwaru a reklamám.

NordVPN rozdává až jeden rok předplatného navíc k dvouletému plánu se slevou
i Zdroj: PCTuning.cz

Plus předplatné přidává manažer hesel a službu pro informování o jejich prolomeních. Při pořízení Complete získáte navíc 1 TB šifrovaného cloudu, toto předplatné se zároveň nachází v 63% slevě.

Podle podmínek akce jsou všichni uživatelé, kteří si zakoupí dvouletý plán při probíhající narozeninové akci, zařazeni do soutěže a odměněni vždy jednou ze dvojice cen. Konkrétně jde o 3 měsíce zakoupené služby navíc, případně o jeden celý rok zdarma.

Služba na webu neudává přesné šance na získání dané odměny. Ty jsou distribuovány podle počtu zákazníků a zároveň náhodně vybranou metodou NordVPN. Přesto jde o velmi zajímavou akci, při které můžete získat několik měsíců služby zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama