Nové herní stoly SPC Gear SPC Gear GD100, GD700 a GD700E pro náročné hráče
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nové herní stoly SPC Gear SPC Gear GD100, GD700 a GD700E pro náročné hráče

Nové herní stoly SPC Gear SPC Gear GD100, GD700 a GD700E pro náročné hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 1. 2022 16:33

SPC Gear GD100, GD700 a GD700E jsou nové počítačové stoly pro hraní, práci i studium. Podle výrobce jsou stabilní za každé situace, odolné a také vybaveny mnoha doplňky pro vedení a uspořádání kabelů.

Reklama

Psací stůl SPC Gear GD100 Onyx White byl navržen tak, aby co nejlépe využil omezený prostor a umožnil vše uspořádat tak, aby uživatel nebyl omezován při hraní, studiu nebo při práci. Na rozdíl od běžně používaných plastových průchodek na bocích, které brání umístění počítače na stůl, má GD100 širokou a zcela plochou gumovou průchodku umístěnou uprostřed desky, která nevyčnívá nad její hranu. Toto řešení umožňuje umístit počítač v ATX skříni plné velikosti spolu s velkou podložkou pod myš.

Stůl je vybaven i řadou dalších praktických řešení pro vedení kabelů, háčky pro uchycení kabelů, sadou popruhů se suchým zipem a přídavnými průchodkami v nohách umožňující pohodlné vedení kabelů uvnitř nohou od podlahy až k povrchu. 

Nové herní stoly SPC Gear SPC Gear GD100, GD700 a GD700E pro náročné hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

SPC Gear GD700 a GD700E uživatelům poskytují rozsáhlé možnosti nastavení výšky a vedení kabelů. Model GD700 umožňuje manuální nastavení výšky do čtyř předem určených pozic (72, 75, 78 nebo 80 cm). U modelu GD700E se výška nastavuje pomocí ovládacího panelu s tlačítky na přední straně stolu, který ovládá elektrický zdvih. 

Díky tomu mohou uživatelé plynule a přesně měnit výšku stolu v rozsahu od 73 do 120 cm, což umožňuje i těm nejvyšším uživatelům pracovat ve stoje kdykoli chtějí. Ovládací panel umožňuje uložit až čtyři nastavení výšky. 

Nové herní stoly SPC Gear SPC Gear GD100, GD700 a GD700E pro náročné hráče
i Zdroj: PCTuning.cz



Oba modely jsou vybaveny prostornou pracovní deskou o hloubce 78 cm a šířce 150 cm, která se skládá ze tří částí povrchových úprav odolných proti poškrábání. Dvě vnější části jsou opatřeny povrchem se vzorem uhlíkových vláken, což stolu dodává dravý a profesionální vzhled. Prostřední část je pokryta hladce strukturovanou, stejně odolnou matnou dýhou.

Dvě praktické pryžové průchodky napomohou s vedením kabelů. Dále pak uživatel určitě ocení sadu čtyř samolepicích háčků, které umožňují zavěšení kabelů pod desku stolu, což usnadňuje uspořádání kabelů do jednoho svazku. Využít lze i kovový držák na sluchátka přímo vespod desky stolu a lze jej umístit na levou, pravou nebo i přední či boční hranu stolu. Držák je potažen měkkou pěnou, která zabraňuje poškození hlavového mostu sluchátek.

Pro všechny modely je pak společné umístění kovové police pod deskou stolu pro umístění prodlužovacího kabelu. Police má tři otvory, kterými lze protáhnout zástrčky napájecího kabelu. 
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama