projekt-alza-gaming-pomuze-nadejnym-hracum
Novinka Projekt Alza Gaming pomůže nadějným hráčům

Projekt Alza Gaming pomůže nadějným hráčům

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 5. 2018 16:30 2

Největší tuzemský online prodejce přichází s novým herně zaměřeným projektem pod názvem Alza Gaming. Ten dává šanci mladým talentům stát se profesionálními hráči počítačových her. Fanouškům výkonných počítačů navíc přináší novou řadou PC sestav a notebooků s technologií Intel Optane Memory.

Reklama

Je to už rok, co Alza vstoupila do světa e-sportu (profesionálního hraní počítačových her) jako generální partner týmu Alza.eXtatus, a zařadila se tak po bok firem jako Intel, Nvidia či Asus. Se svými aktivitami firma pokračuje, nový projekt počítá s větší podporou jednotlivců.

„Prostřednictvím projektu Alza Gaming chceme pomáhat lokálním talentovaným hráčům, aby mohli dospět. Přiměly nás k tomu výkony tuzemských hráčů na herních akcích, kde se mohli dostat dál, ale jejich technika je v nějakém ohledu zklamala,“ vysvětluje jeden z garantů projektu Jan Melicherík a dodává: „Rádi vyslechneme kohokoliv, kdo má zápal a cíl to někam dotáhnout. Pokud nás zaujme, dokážeme mu poskytnout nejen nové vybavení, ale i zázemí pro trénink a cenné rady profesionálů.“

Projekt Alza Gaming pomůže nadějným hráčům
i Zdroj: PCTuning.cz

V rámci Alza Gaming už firma přibrala pod svá křídla nadějný kvartet hráčů nejoblíbenější hry světa Player’s Unknown Battlegrounds. Kromě podpory konkrétních hráčů a herních komunit se firma podílí také na popularizaci esportu jako takového. S vlastní značnou herních PC sestav se plánuje zúčastnit různých festivalů a pod hlavičkou Alza Gaming již nyní připravuje zajímavé konference, setkání, turnaje, vydání nových her a mnohé další.

S novinkou přichází Alza.cz také ve své nabídce počítačů. Jako první e-shop v Česku a na Slovensku naskladnil notebooky se zabudovanou vyrovnávací (cachovací) pamětí Intel Optane Memory, která dokáže výrazně zrychlit výkon běžného počítače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama