Štědrá nabídka od Apollo casina: užijte si bonusy pro nové hráče zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Štědrá nabídka od Apollo casina: užijte si bonusy pro nové hráče zdarma

Štědrá nabídka od Apollo casina: užijte si bonusy pro nové hráče zdarma

Komerční sdělení
16. 11. 2023 16:00

Už jste slyšeli o internetovém kasinu Apollo Games? Možná vám bude povědomější stejnojmenný název výrobce her. Na každý pád, právě v tomto casinu máte možnost získat štědrý bonus určený novým hráčům za registraci. A to není zdaleka vše. Štědrá nabídka promo akcí v casinu Apollo přináší řadu dalších benefitů, o které si můžete jako registrovaný klient zahrát.

Reklama

Pokud máte zájem zkusit své štěstí ve hře o reálné peníze a zároveň nechcete vkládat do casina vlastní prostředky, poradíme vám, jak na to. Klikněte SEM a po přesměrování na hlavní stránku casina Apollo přejděte k registraci. Poté co ji dokončíte, obdržíte bonus zdarma v podobě 100 volných zatočení na vybraných automatech.

Použití FREE spinů vás dostane do hry o reálné výhry. Když tedy budete mít potřebné štěstí, lze tímto způsobem vyhrát i zajímavé částky.

Registrační bonus pro nové hráče v casinu Apollo

Jak už tedy víme, k nové registraci dostanete od casina uvítací odměnu 100 free spinů na hrách od Apollo Games. Volná zatočení jsou rozdělena po 20, vždy pro jednu konkrétní hru a jejich hodnota činí 1 Kč/spin. Bonus vám bude připsán poté, co si vytvoříte trvalý herní účet v casinu Apollo. Tento typ benefitu získáte zcela zdarma a nemusíte provádět vklad vlastních peněz na herní konto. Dalším bonusem určeným pro nové hráče, je i odměna za první vklad ve výši až 5 000 Kč.

Zábavné promo akce v casinu Apollo: Bonus každý den a speciální úterní kvíz

Jedním z důvodů, který přispívá k oblibě Apollo casina je fakt, že akčními promo nabídkami se zde rozhodně nešetří. Naopak, klienti casina mají příležitost hrát pravidelně o finanční odměny, a to díky akcím Bonus hra týdne + Bonus hra víkendu. 

A když jsme u těch pozitivních sdělení, můžeme si v rychlosti představit zbrusu nový formát akce, u kterého se skvěle pobavíte. Casino Apollo spouští každé úterý od 20:00 vědomostní kvíz. Účastnit se ho mohou zdarma hráči s dokončenou registrací. Hrajete se o podíl z 1 000 FREE spinů. Stačí odpověďět na pár rychlých otázek a pokud nasbíráte dostatečný počet bodů, získáté volná zatočení.

Blížící se konec roku bude v casinu Apollo probídhat ve znamení dalších tematických akcí. Speciální adventní kalendář, akce o finanční odměny nebo třeba volná zatočení pouze za přihlášení k účtu  to vše vás zaručeně pobaví. S trochou štěstí máte samozřejmě šanci i něco pěkného výhrát.

Jak se zapojit do promo akcí casina Apollo?

Samotný vstup do všech promo nabídek casina má pouze jedinou podmínku, a tou je úplná registrace. Ta je zdarma a zvládnete ji kompletně online, třeba z vašeho mobilního zařízení. Jakmile budete mít vytvořen plný herní účet, přístup do všech promo akcí casina Apollo máte zajištěn. Pobavte se hrou v moderním českém online casinu, užijte si uvítací bonusy a zahrajte si v pravidelných promo nabídkách o zajímavé benefity.

 

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama