thermaltake-xaserv-wingo-v7000-skrin-urcena-hracum
Skříně, zdroje, chladiče Článek Thermaltake XaserV - WinGo V7000+ skříň určená hráčům

Thermaltake XaserV - WinGo V7000+ skříň určená hráčům | Kapitola 5

Charles

Charles

7. 6. 2004 00:00 40

Seznam kapitol

1. Thermaltake XaserV - WinGo V7000+ se představuje 2. Systém chlazení 3. Bezšroubková montáž 4. "Vychytávky" + uzamykací mechanismus 5. Závěrečné hodnocení

V poslední recenzi počítačové skříně vám byl předveden zástupce levnějšího segmentu pod záštitou značky Eurocase. Nyní vám přinášíme něco naprosto odlišného. Počítačovou skříň určenou hráčům a těm, kterým na vzhledu svého počítače záleží, ale nehodlají se pouštět do vlastních modifikací (přičemž jim nevadí, trochu si připlatit). Jedná se o skříň plnou kvalitních ventilátorů s promyšleným systémem chlazení a poskytující bezšroubkovou montáž komponent. Navíc (a to hlavně) se jedná o momentálně nejlevnější skříň této značky (proto oproti dražším zástupcům chybí monitorovací panel).

Reklama

Tato skříň si mě osobně celkem dost získala. Má atraktivní design, kvalitní zpracování a hlavně výbavu. Pokud jde o chlazení, tak se jedná o velice promyšlený systém. 5 ventilátorů (2 regulovatelné), z čehož jsou nasávací vybavené protiprachovými filtry. K tomu 2 ventilátory umístěné přímo nad základní deskou a 2 regulátory otáček na dveřích skříně. Bezšroubková montáž 5.25" mechanik, 3.5" pevných disků, přídavných karet (až na ty vysoké) a i základní desky. Plechy jsou silné 1 mm a hmotnost celé skříně činí 14.3 kg. Rozměry: 490 x 205 x 580 mm (výška, šířka, hloubka).

Thermaltake XaserV - WinGo V7000+ skříň určená hráčům
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena je oproti jiným skříním vysoká, to je pravda. Ale je to nejlevnější skříň od Thermaltake, takže pokud jste někdy uvažovali nad nějakou skříní této značky, ale vždy vás odradila vyšší cena, tak teď máte šanci za menší peníz (oproti ostatním modelů této značky) si pořídit V7000+. Pokud oželíte monitorovací panel, tak vhodná volba. Počítejte ale ještě s pořízením zdroje.

Thermaltake XaserV - WinGo V7000+ skříň určená hráčům
i Zdroj: PCTuning.cz

Závěrečné hodnocení

Klady

Zápory

Nejlevnější skříň této značky I přesto vyšší cena
Promyšlený systém chlazení Ocelová konstrukce - žádný hliník :-(
Zmíněné "vychytávky" Bez zdroje
Bezšroubková montáž Diskový koš nelze vyjmout
Uzamykací mechanismus Přední dvířka pouze z umělé hmoty
Kvalitní konstrukce  

Cena 3500 bez DPH

Celá série XaserV WinGo obsahuje několik modelů. Skříň V7000+ byla vybrána kvůli nejnižší ceně (v rámci série). Na závěr uvedu i ostatní modely, které se odlišují pouze jinou povrchovou úpravou, použitým materiálem a boční stěnou. Samozřejmě je ale rozdílná (o něco vyšší) i cena.

Thermaltake XaserV - WinGo V7000+ skříň určená hráčům
i Zdroj: PCTuning.cz

Recenzovanou skříň tak můžete mít i v modré barvě, v hliníkovém provedení a všechny tyto 3 varianty navíc i s průhlednou boční stěnou (v těchto případech je spodní ventilátor v boku skříně, stejně jako ten zadní, modře podsvícen).

Zapůjčila firma

TNTrade

, které tímto děkujeme

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama