twitter-zmenil-svuj-vzhled-a-vydal-nove-apllikace-pro-prenosna-zarizeni
Novinka Twitter změnil svůj vzhled a vydal nové apllikace pro přenosná zařízení

Twitter změnil svůj vzhled a vydal nové apllikace pro přenosná zařízení

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

12. 12. 2011 09:00 2

Oblíbená mikroblogovací služba se dočkala výrazné změny designu, která jej přibližuje masám i inzerentům. Přibylo i několik nových funkcí.

Reklama

Twitter se po delší době dočkal váznamné změny svého designu a co víc, nových funkcí je hned několik. Na první pohled lze vidět, že se společnost snaží přiblížit běžným uživatelům a získat si tak další uživatele. To je pochopitelné a po vzoru Facebooku a Google+ nesmí v novinkách chybět ani možnost tvorby firemních stránek.

Twitter změnil svůj vzhled a vydal nové apllikace pro přenosná zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Oblíbená mikroblogovací síť se těší nemalé oblibě a její pevná pozice významného informačního média je nezpochybnitelná. Vždyť právě prostřednictvím krátké zprávy - "tweetu" se mnohdy svět jako první dozví o chystaných produktech, přírodních pohromách, či jiných aktualitách a to ve zlomku vteřiny.

Twitter změnil svůj vzhled a vydal nové apllikace pro přenosná zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

U uživatelských profilů jsou změny opravdu výrazné a na první pohled je vidět jiné rozložení a vzhled horní lišty. V té lze spatřit počet lidí, které sledujete a kolik vás, počty odeslaných tweetů apod. Další podstatnou změnou je možnost vytvořit firemní stránku. Tu lze editovat do posledního detailu a společnostem tak nic nebrání vytvořit si profil ve firemních barvách s požadovaným rozložením a zobrazeným libovolným tweetem v horní části.

Nová verze aplikace pro mobilní zařízení se zaměřuje na snadné ovládání a rychlý přístp k obsahu. Stahovat jí můžete z Android marketu a AppStore.

Na první pohled musíme říct, že se Twitteru nový vzhled povedl. Co na něj říkáte vy?

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama