Užijte si vylepšenou produktivitu na Windows s Microsoft Office 2021 ve speciálním velikonočním výprodeji na Godeal24, nyní za méně než 15€!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Užijte si vylepšenou produktivitu na Windows s Microsoft Office 2021 ve speciálním velikonočním výprodeji na Godeal24, nyní za méně než 15€!

Užijte si vylepšenou produktivitu na Windows s Microsoft Office 2021 ve speciálním velikonočním výprodeji na Godeal24, nyní za méně než 15€!

Komerční sdělení
21. 3. 2024 09:00

Oficiálně máme březen, což znamená, že se velikonoční zajíček chystá na obchůzku. Pro studenty, zaměstnance a majitele firem, kteří se obávají, že v práci nestíhají, je to skvělá příležitost naplnit velikonoční košík s předstihem a v rámci rozpočtu.

Reklama

Existuje spousta sladkých velikonočních nabídek, které vám pomohou. Zde jsou korunovační klenoty efektivity: Microsoft Office 2021 za 25,25 € a Windows 11 Pro za 13,25 € ze speciální velikonoční nabídky Godeal24, balíček produktů a operační systém od Microsoftu. Pokud jde o Office 2021, ať už jde o psaní eseje ve Wordu, organizaci rozpočtu v Excelu nebo organizaci komunikace pomocí Outlooku, tyto aplikace jsou základními nástroji pro každodenní úkoly i větší projekty. Systém Windows 11 Pro mezitím nabízí pokročilé funkce zabezpečení, správy a produktivity, které potřebuje mít ve své sadě nástrojů každý majitel firmy a podnikový profesionál. Užívejte si vylepšenou ochranu pomocí šifrování BitLocker a využívejte funkce s umělou inteligencí, jako je Copilot, asistent s umělou inteligencí ve Windows 11 Pro, který vám pomůže v nouzi!

Godeal24 vám také nabízí cenově dostupnější variantu než Microsoft 365 - doživotní licenci Microsoft Office 2021 pro 5 počítačů. Když říkáme doživotní, myslíme to vážně; užívejte si neomezený přístup k sadě aplikací po celou dobu životnosti vašeho počítače. Jinde tato licence stojí $219,99 za klíč, ale zde ji můžete získat za 15,05 € za klíč. Pryč jsou doby, kdy jste se potýkali s těžkopádnými rozhraními a omezenými možnostmi. Tento balíček vám umožní přizpůsobit každý centimetr vaší práce k dokonalosti - od písem po rozvržení - aniž byste se zapotili! Upozorňujeme, že tato cenově výhodná nabídka bude do týdne pryč!

S touto doživotní sadou Office si do počítače přidáte šest výkonných aplikací Microsoft verze 2021: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook a Teams!

Jeden z celosvětově nejrozšířenějších operačních systémů - Windows 11 Pro. Jeho význam, který lze vyzdvihnout různými způsoby, čeká na vaše objevení!

Získejte svůj cenově výhodný balíček ještě dnes! (kód kupónu "DDA62")

Z úžasného výprodeje vám spadne čelist! Naprosto skvělá nabídka!

Až do 50% vypnuto na více Windows a Office! (kód kupónu " DDA50")

Nejoblíbenější v nástrojích software

Nakupování na Godeal24 je snadné a je podporována celá řada platebních metod, včetně PayPal nebo kreditní karty. Po zadání objednávky obdržíte produkt okamžitě na svou e-mailovou adresu, aniž byste museli čekat několik dní. Pokud máte před nebo po zadání objednávky jakékoli dotazy, můžete se obrátit na náš zákaznický servis na adrese service@godeal24.com.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama