Voyo nyní můžete používat i bez platební karty
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Voyo nyní můžete používat i bez platební karty

Voyo nyní můžete používat i bez platební karty

Redakce PCT

Redakce PCT

30. 8. 2021 16:16

Neradi v online službách platíte svou kartou? Pak už možná dost dobře znáte internetový obchod Herní-kupony.cz, který se již 12 let zaměřuje na prodej kuponů nejen do her. Nově v nabídce najdete také kupon Voyo.

Reklama

Voyo má co nabídnout každému 

Pokud hledáte ideální dárek pro milovníka filmů nebo seriálů, kupon Voyo je skvělou volbou, která potěší každého, kdo si rád odpočine u svého oblíbeného pořadu.  

V programu Voyo nenajdete jen filmy a seriály z dílny TV Nova, ale i řadu prvotřídních trháků a celosvětově proslulých blockbusterů. Na své si přijdou i fanoušci sportu, kteří v rámci Voyo předplatného získají přístup k exkluzivním přímým přenosům fotbalových a hokejových utkání, zápasů v boxu či MMA nebo závodů motorsportu. Ochuzeni nezůstanou ani ti nejmenší, protože na Voyo nechybí ani spousta dětských pořadů a pohádek. To vše v českém jazyce. 

Exkluzivní pořady, které si jinde nepustíte 

Pro ty, kteří nepohrdnou českým nekonečným seriálem si Voyo připravilo exkluzivní týdenní předpremiéru všech pravidelně vysílaných seriálů z produkce TV Nova. A co víc – vysílání legendárního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se na Voyo přesouvá dokonce úplně. Zařídit si Voyo předplatné je tedy prakticky povinností pro každého, kdo si rád užívá příběhy z kamenické nemocnice.

Voyo nabízí unikátní a komplexní balíček služeb, jaký na českém trhu doposud nebyl k mání. To vše je v nabídce za velmi přijatelnou cenu 159 Kč za měsíc. Jestli ovšem i přes to stále váháte, není nic jednoduššího než si Voyo vyzkoušet zdarma - 7 dní nonstop přístupu k nepřebernému množství kvalitního obsahu by vám mělo pomoci se rozhodnout, zda je tato služba pro vás, nebo ne. Náš tip je, že si Voyo předplatíte dříve, než těchto 7 dní uplyne.
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama