Vsaďte si na MMA zápasy Clash of The Stars 6 u Fortuny s bonusem až 1300 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Vsaďte si na MMA zápasy Clash of The Stars 6 u Fortuny s bonusem až 1300 Kč

Vsaďte si na MMA zápasy Clash of The Stars 6 u Fortuny s bonusem až 1300 Kč

Komerční sdělení
25. 10. 2023 00:57

Turnaj Clash of the Stars 6 se nezadržitelně blíží. Sázková kancelář Fortuna si u této příležitosti připravila mimořádnou akci, díky které si po dokončení registrace a prvním vkladu můžete přijít až na skvělých 1300 Kč.

Reklama

Fortuna hlásí mimořádný zájem o sázky na Clash of The Stars 6. Využijte bonus za registraci a první vklad

MMA zápasy Clash of the Stars představují pro sázkaře velké lákadlo. V pořadí šestý turnaj Clash of The Stars se uskuteční v O2 Universum už v sobotu 28. října od 18:00 a Fortuna odmění nově zaregistrované hráče fantastickým bonusem. Zkusíte si tipnout vítěze jednotlivých zápasů i vy? 

MMA turnaj Clash of the Stars 6, stejně jako předchozí akce, přitahuje obrovskou pozornost. Fanoušci už netrpělivě vyhlíží, až se známé tváře ze světa sociálních sítí postaví do klece a pokusí se předvést sportovní výkon. O smíšené bojové umění tu ale tolik nejde. Hlavní prim zde hraje bláznivá show plná nepředvídatelných momentů a emocí. 

Sázkové kurzy na zápasy Clash of the Stars 6 jsou i tentokrát hodně vyhledávané. Na ty nejočekávanější zápasy fanoušci už v tuto chvíli nasázeli miliony korun. Jeden z hlavních partnerů organizace, sázková kancelář Fortuna, odmění všechny nově zaregistrované hráče příjemným bonusem 300 Kč za dokončení registrace. Ta vám zabere jen několik minut času a zvládnete ji pohodlně online na mobilu i PC. 

Tím to ale zdaleka nekončí. Přijít si můžete na dalších 500 Kč v případě, že právě tuto částku vložíte a následně vsadíte v kurzu alespoň 1.5 do 7 dnů od aktivace bonusu. Svým přátelům se pak můžete pochlubit, zda jste měli dobrý odhad a vaši favorité zvládli zápas vítězně. 

Zkrátka nepřijdou ani naši východní sousedé. Kurzy na zápasy vypsala také Fortuna na Slovensku a i zde platí, že turnaje Clash of the Stars jsou pravidelně velmi sledovanou záležitostí. Aby ne, právě slovenský zápasník Dynamo se totiž stal vůbec prvním šampionem této stále oblíbenější organizace. 

Nadcházející turnaj Clash of the Stars 6 se vyznačuje tím, že prakticky ke každému utkání se váže nějaká zvláštnost, nebo pikantérie. Jedna z nejvýraznějších tváří Clashe, Karlos Benda, přijal neobvyklou výzvu a v kleci se v rámci jednoho zápasu postupně utká se třemi soupeři. 

Hodně zajímavé vyústění slibuje duel mezi Jardou Kotlárem a Markem Valáškem. Tihle dva se totiž vůbec nemusí, přestože v minulosti byly přáteli a dokonce pracovali na společných projektech. V tomto případě můžete očekávat prolitou krev, neboť se oba znepřátelení kohouti utkají v zápase bez rukavic. Rány holými klouby jsou všeobecně považovány jednak za nebezpečné, ale zároveň pro oko diváka velmi atraktivní.         

V pořadí šestý galavečer vyvrcholí zajímavým soubojem, ve kterém půjde o titul v polotěžké váze. Na něj má políčeno Filip Grznár, kterému se pokusí cestu k pásu zatarasit talentovaný Luktuma. Ten ještě v Clashi nenašel přemožitele a na mnohem zkušenějšího soupeře si hodně věří. Poslední říjnová sobota v každém případě opět nabídne pořádnou nálož nefalšovaného bizáru. Dobře se bavte! 

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama