znacka-yenkee-spousti-vlastni-online-ligu
Novinka Značka Yenkee spouští vlastní online ligu

Značka Yenkee spouští vlastní online ligu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2018 14:00 4

Již ve čtvrtek 15. února se odehraje první turnaj nové Yenkee Ligy na portále ESL gaming ve hře Clash Royale. V průběhu letošního roku jsou připraveny pro milovníky online her hned dvě sezóny. V té první je dvanáct turnajů, které končí tím posledním 3. května. Pro všechny účastníky je připravena soutěž o kredity, kterými lze následně zakoupit produkty Yenkee.

Reklama

Hráčů Clash Royale přibývá a Yenkee chce tento fenomén ještě podpořit. Připravila sérii turnajů, které jsou součástí tzv. Yenkee Ligy. Tento čtvrtek se mohou milovníci této hry těšit na první turnaj spojený se soutěží o IT příslušenství.

Čím více účastí, tím lepší cena. Každý hráč Clash Royale sbírá za svoje umístění body, které může vyměnit za libovolné produkty Yenkee. Za zmínku stojí například herní myši Overlord a Resistance se špičkovým senzorem Avago, 4 000 DPI a odolnými mikrospínači Omron.

Značka Yenkee spouští vlastní online ligu
i Zdroj: PCTuning.cz

Yenkee hodlá tento rok vstoupit do světa online gamingu hned s několika projekty. „Chceme navázat na vlnu Bitvy Barev z minulého roku a nadále spolupracovat s YouTube herní komunitou. První vlaštovkou je turnaj v Clash Royale, který se koná již 15.2., a odstartuje tak první sezónu Yenkee Ligy. Její pokračování je naplánováno na podzim, o hře se ještě rozhodneme,“ doplňuje Goran Setler, zástupce značky Yenkee.

Základní informace

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama