zname-cenu-chytrych-hodinek-asus-zenwatch-a-lg-g-watch-r-pro-evropsky-trh
Novinka Známe cenu chytrých hodinek ASUS ZenWatch a LG G Watch R pro evropský trh

Známe cenu chytrých hodinek ASUS ZenWatch a LG G Watch R pro evropský trh

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 10. 2014 16:30

Dvojice očekávaných chytrých hodinek z dílen společností ASUS a LG sice zatím nebyla oficiálně vydaná, nicméně již nyní se jejich ceny objevují v některých německých a rakouských e-shopech. 

Reklama

Z informací některých obchodů je patrné, že první chytré hodinky od společnosti ASUS s označením ZenWatch by měly být levnější ze zmíněné dvojice s cenovkou pohybující se kolem 200 euro, tedy poměrně atraktivních 5 500 Kč. Za zaoblené chytré hodinky G Watch R od LG bychom si potom měli o něco připlatit. Jejich cena se pohybuje v různých evropských obchodech od 285 (v Rakousku) do 330 € (v Německu). Jejich cena by se tudíž v tuzemsku mohla pohybovat přibližně okolo 8 500 Kč. 

Známe cenu chytrých hodinek ASUS ZenWatch a LG G Watch R pro evropský trh
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Ve srovnání s nedávno uvedenými Moto 360 a původními hodinkami LG G Watch je cena zejména LG G Watch R poměrně vysoká. A kdy chytré hodinky od ASUS a LG dorazí na trh? Dříve bychom se měly dočkat kulaté varianty LG G Watch, která má světlo světa spatřit již 24. října. ZenWatch od ASUS by pak měly být k dostání někdy koncem letošního roku, pravděpodobně před Vánoci. Přesné datum bohužel zatím neznáme. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama