compiz-fusion-co-by-mohla-vista-umet
Software Článek Compiz Fusion - co by mohla Vista umět...

Compiz Fusion - co by mohla Vista umět... | Kapitola 4

Filip Eckstein

Filip Eckstein

5. 12. 2007 01:00 178

Seznam kapitol

1. Topíme se v efektech 2. Efekty pod drobnohledem 3. Nakonec frajeřinky 4. Závěr

Jste zklamání grafickými 3D efekty rozhraní Aero, kterými společnost Microsoft vybavila svůj operační systém Windows Vista? Pokud ano, pak se pro vás dnešní článek stává doslova povinným čtením. Na vlastní oči se totiž můžete přesvědčit, co to znamená investovat stovky tisíc dolarů do "průhledných rámů oken" a zároveň také to, jak vypadá výsledek práce několika desítek linuxových nadšenců. Pojďte se přesvědčit sami...

Reklama

Tak co myslíte? Neměli bychom nad kouzly nového Aera trošičku pootevřít očka? Jistě mi totiž dáte za pravdu, že open-source efektům Compiz Fusion nemohou ani v nejmenším konkurovat. To se navíc nezmiňuji ani o tom, že jste zdaleka neviděli vše, co tato linuxová grafická nástavba dokáže. Více o samotné instalaci a podrobnějším nastavením jednotlivých efektů si totiž povíme přístě - v druhém díle. Do té doby si můžete všechny efekty ještě několikrát podrobně prohlédnout a popřemýšlet o jejich případné realizaci. Začátačníkům doporučuji Linux Ubuntu, Mandriva Linux, OpenSuse nebo PCLinuxOS.

Jak přejít na Linux

Přestavuje pro vás svět Linuxu jednu velkou neznámou? Pokud jste začátečnící a videoukázky v dnešním článku vás zaujaly, jistě vám přijde vhod tento několikadílný seriál, který vám s přechodem na Linux zaručeně pomůže.

Compiz Fusion - co by mohla Vista umět...
i Zdroj: PCTuning.cz
Zkuste Linux s Ubuntu - seriál
Compiz Fusion - co by mohla Vista umět...
i Zdroj: PCTuning.cz

Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Zatím se mějte hezky a zase příště!

Poznámka: omlouváme se za nízkou kvalitu videa (= vysoká komprese). Radí bychom věděli, jestli se takto komprimované videa stračí nahrávat "on-the-fly" nebo jestli dochází k přerušování. Hlasujte v anketě. Pokud nebudou s přehráváním problémy, videa nahradíme novými - s vyšším datovým tokem.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama