CZC.Gaming Majesty – herní křeslo pro komfortní zábavu
i Zdroj: CZC
Herní příslušenství Recenze CZC.Gaming Majesty – herní křeslo pro komfortní zábavu

CZC.Gaming Majesty – herní křeslo pro komfortní zábavu | Kapitola 3

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

20. 12. 2022 08:00 7

Seznam kapitol

1. Úvod, vybalení 2. Složení, konstrukce, posezení 3. Závěr v pohodlí

Zahoďte staré nepohodlné židle a pryčny, ze kterých je člověk téměř ve stejném stavu jako když ho lámou v kole. Dopřejte si taky trochu toho pohodlí, ať už chcete jen nasávat nekonečný konzumní obsah nebo strávit noční seanci u oblíbené hry.

Reklama

Přes počáteční komplikaci s pevností, způsobenou zřejmě dopravou, jsem křeslo sešrouboval, zhmotnil a scelil, tudíž splnilo mé očekávání. Skvěle mi doplňuje pařanské doupě, dobře vypadá a je báječně pohodlné (tady pozor, jako každý nábytek je proces posuzování komfortu individuální). Sedák i opěrák jsou dostatečně vycpané, použitá prošívaná látka je na omak příjemná a v létě nebude potřeba se z křesla odlepovat páčidlem za zvuku táhlého mlasknutí. Velikost sedáku i opěráku je dostatečná pro humanoidy standardního konstrukčního vzoru. Dvoumetrový 140kg strongman bude mít pochopitelně trochu trable se do Majesty poskládat. 

Nastavení polohy je téměř automatické, stačí jen pomyslet a už to jede. Bonusem jsou dvě postranní kapsy na herní haraburdí, Playboy nebo pár piv. 

CZC.Gaming Majesty – herní křeslo pro komfortní zábavu
i Zdroj: PCTuning.cz

Přes výrazné plusové body se však najde pár nedostatků. V předchozí kapitole jsem zmiňoval nepříliš velkou pevnost spojů a z toho důvodu je v křesle trochu vůle, pokud s ním zalomcujete za bok (jenže v jakém nábytku dneska není). Ovšem neznamená to, že vezmete za bok a křeslo se složí jak stan, ale že to není jako beton. Dle mého by zpevňující příčky měly být širší nebo ve větším množství. Dodávaný bederní polštář se mi zdá příliš tvrdý a s nevhodným tvarem kvádru. Lepší bylo použít anatomický nebo v nouzi žádný. A mínusem bude i cena. Solidní polohovatelné křeslo lze v obchodech s nábytkem sehnat i o dva tisíce levněji. Bohužel jak známo, pokud má jakékoli vybavení přízvisko „herní“, bývá dražší než stejná neherní konkurence. A nakonec ještě dodám, že nemohu posoudit, jak dlouho bude křeslo odolávat prosezení a proprdění, mám jej doma sotva týden. Doufejme, že přežije moje fazolové nálety ve zdraví (a já taky). 

Za poskytnutí křesla děkujeme společnosti CZC. Aktuální cena toho modelu je 6 490 Kč a koupit si ho můžete na CZC.cz.

CZC.Gaming Majesty – herní křeslo pro komfortní zábavu
i Zdroj: PCTuning.cz
Pohodlí především

Verdikt

Konstrukce by mohla být o fous pevnější, ale výsledný dojem z křesla jako celku je velmi příznivý a dřepí se v něm výborně, což je to hlavní.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Pohodlné sezení
Dostatečné polstrování
Snadné nastavení polohy
Vzhled
Boční kapsy
Konstrukce by mohla být pevnější
Bederní polštář není anatomicky tvarovaný
Cena
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama