Fortuna Poker vítá nové online hráče! Snadnou registraci zvládneš z domova
i Zdroj: Fortuna
Novinka Fortuna Poker vítá nové online hráče! Snadnou registraci zvládneš z domova

Fortuna Poker vítá nové online hráče! Snadnou registraci zvládneš z domova

Komerční sdělení
8. 4. 2024 22:00

Pokud ještě nemáš založený účet u Fortuny a zároveň bys rád ochutnal svět online pokeru v její zbrusu nové online poker herně, máme pro tebe informace, jak na to!

Reklama

Online pokerová herna Fortuna Poker, od stejnojmenné české společnosti s více než třicetiletou tradicí, otevřela brány tuzemským hráčům jedné z nejpopulárnějších her vůbec. Poker online si teď můžeš vyzkoušet právě na Fortuně, která všem klientům dává do začátku štědré bonusy, ale nejen to!

Fortuna Poker – užij si svět online pokeru po rychlé registraci 

Fortuna Poker patří mezi legální online pokerové herny v ČR, ovšem vzhledem k partnerství s mezinárodní sítí iPoker od herního giganta Playtech, jehož bezpečný a osvědčený software Fortuna Poker využívá, se můžeš těšit na široké pole složené nejen z českých, ale také zahraničních hráčů. 

Rozmanitá nabídka online pokerových her a nonstop akce v kteroukoliv denní dobu ti bude na Fortuna Pokeru k dispozici po jednoduché a rychlé registraci, která je podrobně vysvětlena v tomto článku. Jedná se pouze o čtyři kroky, kdy vyplníš registrační formulář, vybereš si vstupní bonus, nastavíš herní limity a nakonec díky své bance ověříš zadané údaje a platební metody.

Ihned po snadném založení účtu u Fortuny, klidně z pohodlí domova, na tebe automaticky čeká vstupní Fortuna bonus 300 Kč zdarma. Nově příchozí hráče také jistě potěší dárek v podobě vstupenky do pokerového turnaje v hodnotě €10 (při vkladu min. 500 Kč), popř. jiný vybraný Fortuna bonus

Pro všechny zájemce o online poker na Fortuně bude zásadní informací také bohaté pokerové menu, které se na této online herně pravidelně servíruje, a to s nejrůznějšími pokerovými příchutěmi. Tím máme na mysli vícero pokerových variant, formátů či limitů.

Kromě nejrozšířenější varianty Texas Hold’em můžeš ochutnat i čtyřkaretní Omahu, Omahu Hi-Lo nebo dokonce akční druh pokeru zvaný Six Plus Hold’em neboli Short Deck. Herní pravidla jednotlivých disciplín, případně i pokerové strategie určené taktéž pro začínající hráče, najdeš pod jednou střechou na webu Pokerarena.cz

Vyjmenované pokerové varianty si pak na online herně Fortuna Poker zahraješ ve formátu pokerových turnajů, vícestolových (MTT) i jednostolových (SNG), kde vstupné začíná na €0.50. U cash game virtuálních stolů se hraje od micro limitů €0.01/€0.02. Ve Fortuna Poker lobby najdete také “speed poker”, což je cash game ve svižném fast-fold režimu, při němž je hráč po zahození startovní kombinace okamžitě přesazen k jinému stolu. Nechybí ani každodenní freerolly, tedy turnaje zcela zdarma!

Pokud máš chuť pustit se do online pokerového dobrodružství pod hlavičkou Fortuna Poker, věz, že uvedený výběr pokerových her lze rozbalit v přehledném balíčku, který představuje Fortuna Poker App, čili mobilní aplikace pro všechny typy zařízení (PC, notebook, tablet, mobil). Hrát však můžeš i bez stažení a instalace aplikace, a to jednoduše v běžném internetovém prohlížeči!

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama