Informační technologie v čase moru a zkázy
i Zdroj: PCTuning.cz
Sítě a Internet Článek Informační technologie v čase moru a zkázy

Informační technologie v čase moru a zkázy | Kapitola 6

Michal Rybka

Michal Rybka

14. 3. 2020 03:00 44

Seznam kapitol

1. Stav nouze 2. Lehká chřipka 3. Plague, Inc. 4. Nekaranténa 5. V práci i z domu 6. Nepropadejte panice!

Ještě jako dítě jsem četl jakousi knihu ze sedmdesátých let, která popisovala snahy lidstva vymýtit choroby. Překvapilo mě závěrečné varování, které říkalo, že jsme si dnes až příliš navykli na dostupné zdravotnictví a na to, že nás vždy spasí. A že v budoucnosti můžeme zažít nejedno překvapení.

Reklama

A nezapomínejme na to, že ti doma zavření se musí i nějak bavit! Ostatně Decameron byl Giovanni Boccacciem sepsán jako vyprávění, která si navzájem říkají mladí lidé zavření během morové epidemie ve vile nedaleko Florencie – a toto dílo samotné vzniklo patrně za Černého moru.

Dnes může internet posloužit k zábavě, i když skončíte v domácím vězení. Můžete se podívat na Netflix a nebo na jiné streamovací služby, případně si stáhnout hry a zapařit, co já vím, třeba South Park – nedávno byla super sleva na celý bundle. I když jsme odsouzeni tvrdnout doma, o zábavu je postaráno! Nikdy dříve nebyla karanténa tak příjemná!

A v nejlepší tradici Decameronu PornHub oznámil, že Italové dostanou během epidemie Premium Access zdarma – a bez nutnosti vkládat informace o kreditce. Jestli tohle není akt humanitární pomoci v duchu těch nejvychytanějších Boccacciových povídek, tak vážně nevím!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama