Ke druhému výročí ostrého provozu dostává GeForce NOW podporu Dying Light 2 Stay Human
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Ke druhému výročí ostrého provozu dostává GeForce NOW podporu Dying Light 2 Stay Human

Ke druhému výročí ostrého provozu dostává GeForce NOW podporu Dying Light 2 Stay Human

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2022 09:19

Aktuální GFN Thursday přináší do GeForce NOW dlouho očekávané Dying Light 2 Stay Human od společnosti Techland. Nechybí ani podpora RTX ON technologií, v tomto případě jde o ray tracing i DLSS.

Reklama

Dying Light 2 Stay Human je dostupná z platforem Steam i Epic Games Store a do GeForce NOW dorazila hned při svém uvedení na trh minulý pátek. Na hráče je připraven imerzivní svět, jemuž realističnost propůjčuj také ray tracing. V tomto případě jde o ray tracované globálního osvětlení, odrazy a stíny.

„Ve spolupráci se společností Nvidia jsme rozšířili prostředí hry Dying Light 2 o technologii ray tracingu, aby si hráči mohli naši nejnovější hru vychutnat v nebývalé kvalitě obrazu a s větší imerzí než kdykoli předtím," řekl Tomasz Szałkowski, ředitel renderingu ve studiu Techland. 

„Nyní mohou hráči hrát Dying Light 2 Stay Human prostřednictvím streamu na GeForce NOW a hru si s členstvím RTX 3080 užijí nejlépe a přesně tak, jak jsme ji zamýšleli. A to i při hraní na nedostatečně výkonných zařízeních.“

Ke druhému výročí ostrého provozu dostává GeForce NOW podporu Dying Light 2 Stay Human
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhé výročí služby

GeForce NOW také slaví své druhé výročí a členové se mohou těšit na zajímavé odměny ve hrách Eternal Return a World of Warships. Díky cloudu si v uplynulém roce více než 15 milionů členů po celém světě "nastreamovalo" téměř 180 milionů hodin ve svých oblíbených hrách. 

Novinky v knihovně

První GFN Thursday v měsíci také znamená oznámení plánu přidávaných her v průběhu celého února. Tentokrát seznam čítá 30 titulů, přičemž tento týden se připojí čtyři. Vedle očekávaného Dying Light 2 Stay Human stojí za pozornnost vylepšné verze příběhových epizodických adventur Life is Strange Remastered a Life is Strange: Before the Storm Remastered.

  • Life is Strange Remastered (Novinka na Steam, 1. 2.)
     
  • Life is Strange: Before the Storm Remastered (Novinka na Steam, 1. 2.)
     
  • Dying Light 2: Stay Human (Novinka na Steam a Epic Games Store, 4. 2.)
     
  • Warm Snow (Steam)

V únoru také přibude do knihovny:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama