Makibes HR3 – stylový a levný chytrý náramek
i Zdroj: PCTuning.cz
Mobilní zařízení Článek Makibes HR3 – stylový a levný chytrý náramek

Makibes HR3 – stylový a levný chytrý náramek | Kapitola 4

Jan Preclík

Jan Preclík

29. 6. 2018 03:00

Seznam kapitol

1. Úvod a hardwarová výbava 2. Funkce hodinek a aplikace 3. Použití v praxi 4. Závěr

Nedávno jsme se podívali na poměrně vydařené chytré hodinky nabité super technologiemi. Model HR3 představuje protipól – levnou elegantní variantu chytrého náramku, který je schopen měřit tep, kroky, délku spánku i sportovní výkony. Může náramek za čtyři stovky nahradit dražší značkové modely?

Reklama

Náramkové hodinky Makibes HR3 nijak neoslní bezvadnými funkcemi ani samotnou funkčností. Neustálé odpojování bluetooth od telefonu a nemožnost naplno využívat aplikaci kvůli rozbitému režimu take exercise rozhodně nikoho k nákupu nezlákají. A to je veliká škoda. Společnost Makibes dle mého názoru dělá poměrně kvalitní hardware, software však za značkovou konkurencí značně zaostává.

Na druhou stranu senzor tepové frekvence je poměrně kvalitní a většinou ukazuje přesná data, monitor spánku funguje taktéž spolehlivě a při správném nastavení délky kroku lze využít i krokoměr a měřič ušlé denní vzdálenosti. Základní funkce tedy fungují na výbornou, za skutečnou kvalitu s měřením aerobních tréninků budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Prostě a jednoduše, tyto hodinky jsou ideální pro nenáročné uživatele, kteří chtějí mít přehled o běžném denním pohybu a aktuální tepové frekvenci.

Makibes HR3 – stylový a levný chytrý náramek
i Zdroj: PCTuning.cz

A právě na nenáročné uživatele společnost Makibes cílí. Tento náramek je k dostání na portálu geekbuying v základní černé barvě za 18 dolarů, jiná barevná provedení jsou o dva dolary dražší. Náhradní díl v podobě výměnného silikonového řemínku stojí pouhé tři dolary, což nikomu významnou díru v rodinném rozpočtu také neudělá. Díky nízké ceně a shippingu zdarma se navíc vyhnete placení DPH a cla. Právě díky ceně, která v přepočtu dle aktuálního kurzu vychází na 400–450 korun, se i přes své nedostatky jedná o zajímavou alternativu dražších smartwatch modelů.

Za poskytnutí hodinek k recenzi děkujeme Geekbuying.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama