Máte nejošklivější skříň? Soutěžte o Stoobiho Snowflake!
i Zdroj: PCTuning.cz
Skříně, zdroje, chladiče Článek Máte nejošklivější skříň? Soutěžte o Stoobiho Snowflake!

Máte nejošklivější skříň? Soutěžte o Stoobiho Snowflake! | Kapitola 2

Redakce PCT

Redakce PCT

12. 3. 2014 03:00 27

Seznam kapitol

1. Soutěžte o Snowflake od Stoobiho a Fractal Design 2. Další ceny a jak se soutěže zúčastnit 3. Pravidla soutěže serveru PC Tuning

Na konci článku o projektu Snowflake – modifikaci skříně Fractal Design Define R4 – jsme vám slíbili netradiční soutěž, ve které se budete moci o tuto skříň utkat s ostatními čtenáři. Co musíte udělat, abyste mohli vyhrát? Ukažte nám, že právě vy máte doma nejošklivější skříň a na Snowflake tak máte oprávněný nárok!

Reklama

O co budete soutěžit?

Ceny do soutěže připravila společnost Fractal Design ve spolupráci se stoobimodding.com. První cenou je samozřejmě skříň Fractal Design Define R4 ve Stoobiho modifikaci Snowflake.

Máte nejošklivější skříň? Soutěžte o Stoobiho Snowflake!
i Zdroj: PCTuning.cz

Snowflake je unikát, kterých rozhodně nemáme na rozdávání. Přesto jsme chtěli obdarovat ještě alespoň dva další soutěžící, proto Fractal Design věnoval do soutěže i něco ze sériové produkce. Dva šťastlivci tedy mohou vyhrát jeden z dvojice zdrojů Fractal Design Tesla R2 650W White s certifikací 80PLUS Gold. 

Máte nejošklivější skříň? Soutěžte o Stoobiho Snowflake!
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak se zařadit do soutěže?

Zašlete nám dvě nebo více fotografií vašeho počítače s cedulkou „Hledá se nejošklivější skříň“, na kterých bude fotografie útrob skříně a celkový pohled na počítač s monitorem, na němž bude zobrazená stránka pctuning.cz. Do zprávy v mailu pokud možno uveďte i jméno výrobce a model skříně.

Obrázky můžete posílat do konce měsíce, tedy do půlnoci ze 31. března na 1. dubna 2014.

Obrázky posílejte v kvalitě vhodné pro publikování ve formátu JPEG s rozlišením maximálně 1600 × 1200 bodů a rozumným kompresním poměrem. A počítejte s tím, že si v případě potřeby můžeme vyžádat další fotografie. 

Soutěžní fotografie posílejte na e-mail:

fractal@pctuning.cz

Jak bude soutěž probíhat?

Po uzavření prvního kola vybereme podle našeho názoru nejperspektivnější kandidáty, jejichž fotografie zveřejníme spolu s veřejným hlasováním, ve kterém nám s výběrem definitivního vítěze pomohou v anketě čtenáři.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama