Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?

Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit? | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 1. 2016 03:00 39

Seznam kapitol

1. Kingdome Come: Deliverance, Mafia 3 2. XCOM 2, Battleborn 3. Far Cry Primal, Dark Souls III 4. Deus Ex: Mankind Divided, Tom Clancy’s The Division 5. Hitman (2016), Total War: Warhammer
6. Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst 7. Doom, Mass Effect: Andromeda 8. South Park: The Fractured but Whole, No Man’s Sky 9. Divinity: Original Sin 2, Homefront: The Revolution

Loni jsme se dočkali mnoha zajímavých nových her i pokračování známých sérií. Vedle toho nechyběl ani kvalitní nášup z šuplíku talentovaných nezávislých vývojářů, takže jsme se prakticky nikdy nenudili. Nyní je otázkou, jak to bude vypadat v roce 2016. Jaké velké tituly od českých i zahraničních vývojářů nás čekají letos?

Reklama

Deus Ex: Mankind Divided

  • Žánr: akční RPG
  • Vývojář: Nixxes Software
  • Datum vydání: 23. srpna 2016
  • Oficiální stránka hry Deus Ex: Mankind Divided

Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Deus Ex: Mankind Divided nás zavede do roku 2029, tedy jen pár let po událostech Human Revolution. V této době jsou lidé s augmentacemi vyhnáni na okraj společnosti a musí být neustále hlídáni a pravděpodobně i zneužíváni a utiskováni. Příběh hry se přitom bude točit okolo tajemného spolku Iluminátů a samozřejmě i okolo hlavní postavy, Adama Jensena člena elitních jednotek bojujících proti teroristům.

Vydavatel Square Enix netrpělivým fanouškům, kteří se dočkali již druhého odložení hry, (Deus Ex: Mankind Divided původně mělo vyjít už na podzim 2015 a dále na začátku tohoto roku) prozradil, že hra poběží na novém Dawn enginu. Ten jí propůjčuje možnost vykreslovat příjemně detailní scenérie, což se bude docela hodit. Ve hře se totiž podíváme i do Prahy. Lepší obrázek o tom, jak nový Deus Ex bude vypadat, si uděláte po prohlédnutí traileru:

Tom Clancy

s The Division

  • Žánr: online akční RPG
  • Vývojář: Massive Entertainment, Reflections a Annecy
  • Datum vydání: 8. března 2016
  • Oficiální stránka hry Tom Clancy

    s The Division

Nejočekávanější hry roku 2016: Na co se letos máme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Tom Clancys The Division nevypadá jako typická postapokalyptická hra. Údajně nás provede pádem společnosti hezky krok po kroku. A potom přidá ještě nastolení pořádku. Co to znamená? Do dění se nedostaneme ve chvíli, kdy už bude po všem. Pandemii záhadné nemoci, která zde bude zkázotvorným prvkem, prožijeme hezky postupně – od jejího vypuknutí, přes rozšíření mezi davy až po vymření většiny lidí a propad společnosti. A ani zde hra neskončí – prožijeme s ní i opětovné nastolení pořádku.

Co se týče hratelnosti, jedná se o taktické akční RPG, v němž se hodně střílí. Do hry si přitom budeme moci pozvat kamarády, ale questy řešit i hezky sami. Mezi jednotlivými úkoly pak budeme rozdělovat bodíky mezi jednotlivé schopnosti a dovednosti a k tomu se vybavovat lepší brněním a zbraněmi. První ohlasy jsou velmi pozitivní, takže se na hru nedá netěšit. Předobjednávky jsou k dispozici již nyní!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama