reproduktory-trust-gxt-638-2-1-s-digitalnim-optickym-vstupem
Novinka Reproduktory Trust GXT 638 2.1 s digitálním optickým vstupem

Reproduktory Trust GXT 638 2.1 s digitálním optickým vstupem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 7. 2014 20:45 19

Společnost Trust obohacuje své portfolio příslušenství o nové multiplatformní reproduktory Trust GXT 638 v konfiguraci 2.1. Disponují výkonem 120 W a analogovým i digitálním optickým vstupem signálu pro snadné připojení širokého spektra zařízení od klasického počítače až po nejnovější herní platformy Playstation 4 a Xbox One.

Reklama

Reproduktory Trust GTX 638 nabízejí široké možnosti využití podpořené snadným výběrem zdroje signálu. Ten může přicházet jak prostřednictvím klasického analogového (2x RCA) vstupu pro připojení běžného počítače, televize, notebooku, tabletu či chytrého telefonu, tak i digitálního optického vstupu pro nejnovější konzole Playstation 3/4 a Xbox 360/One. Zdroj signálu lze přitom jednoduše přepínat na subwooferu i dálkovém ovládání.

Novinka je nabízena v moderním stylovém designu vhodném pro kancelářské i domácí použití a provedení 2.1, reprezentovaném dvěma satelity s matným povrchem a dřevěným subwooferem se 7palcovým reproduktorem zakrytým masivní kovovou mřížkou ukončenou matným černým lemováním.

Ruku v ruce s výkonem 120 W jde i volitelný chytrý režim pro úsporu energie, který automaticky přepne reproduktory do stand-by módu přibližně po 1 hodině nepoužívání. Napájení je u tohoto modelu řešeno klasicky z elektrické sítě.

Reproduktory Trust GXT 638 jsou na trhu za doporučenou koncovou cenu 3 899 Kč s DPH pro Českou republiku a 139,99 euro s DPH na Slovensku. Záruka je tříletá.

Reproduktory Trust GXT 638 2.1 s digitálním optickým vstupem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reproduktory Trust GXT 638 2.1 s digitálním optickým vstupem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Trust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama