Soutěžte s AMD a Gigabyte o PC sestavu společnosti COMFOR
i Zdroj: PCTuning.cz
Sestavy Článek Soutěžte s AMD a Gigabyte o PC sestavu společnosti COMFOR

Soutěžte s AMD a Gigabyte o PC sestavu společnosti COMFOR | Kapitola 2

Redakce PCT

Redakce PCT

30. 5. 2014 07:00 11

Seznam kapitol

1. O co soutěžíme? 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže serveru PCTuning

Tentokrát nebudeme troškařit – můžete se utkat o počítač COMFOR Diablo Mini se základní deskou Gigabyte F2A88XN-WIFI osazený procesorem AMD Kaveri A10-7700K, 128 GB SSD od Samsungu a 2TB diskem pro data. Stačí maličkost, odpovědět na pár soutěžních otázek a nový počítač může být váš!

Reklama

Soutěžit můžete až do půlnoci z neděle 15. června 2014 na pondělí, za platné budou uznané hlasy odeslané před půlnocí. Hlasovat lze samozřejmě pouze jednou, vícenásobné hlasování vede k vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá „za ostatní“).

Protože řada soutěžících odpovídala i přes hrozbu vyřazení opakovaně přes registrace na různé freemailové adresy, pro ochranu těch poctivých jsme byli nuceni do hlasovacího formuláře zavést další ochranný prvek. Kromě e-mailové adresy je nutné vyplnit i ulici a číslo popisné z bydliště soutěžícího, na kterou bude zaslána případná výhra. Pro zachování anonymity v hlasovacím formuláři nevyžadujeme jméno ani kompletní adresu.

Pro příklad, pokud soutěžící bydlí na adrese:

Jan Novák
Červená 25
111 11 Kotěhůlky

musí příslušná políčka e-mail a ulice a číslo popisné obsahovat následující:

e-mail: jan.newman@email.cz
ulice a číslo popisné: Červená 25

Tento údaj uvádějte pravdivě a tak0, aby byl aktuální i v době rozesílání výher. Shoda uvedené ulice a č. p. s adresou pro doručení výhry je podmínkou pro její obdržení. Pokud u výherce daný udaj nebude s adresou pro zaslání výhry souhlasit, výherce bude ze soutěže vyřazen a příslušnou cenu obdrží náhradní výherce.

Formulář již není dostupný.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama