Soutěžte s Herní-kupony.cz o dárkové karty pro český Netflix
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Soutěžte s Herní-kupony.cz o dárkové karty pro český Netflix

Soutěžte s Herní-kupony.cz o dárkové karty pro český Netflix | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

1. 7. 2021 04:00

Seznam kapitol

1. Co nabízí Herní-kupony.cz 2. Soutěž o dárkové karty pro Netflix 3. Pravidla soutěže

Kupony pro nákupy na většině z velkých herních platforem, oficiálních obchodů na konzolích a nebo třeba přímo do konkrétních her. To vše nabízí Herní-kupony.cz, se kterými si dneska zasoutěžíme o kredit na Netflix.

Reklama

O co se soutěží?

Partner soutěže připravil pro tři výherce dárkové karty Netflix v hodnotě 1000 Kč. Jenom pozor, jsou určené pouze pro účty na českém Netflixu. Jinde fungovat nebudou.

Jak se zapojit do soutěže?

Tentokrát je to opravdu jednoduché, stačí stačí odpovědět na jednu úplně jednoduchou otázku a budete zařazení do soutěže. Hlasovat můžete až do půlnoci z neděle na pondělí 4. na 5. července.

Na soutěžní otázku můžete odpovědět pouze jednou, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). Buďte rozumní.

Pokud se vám omylem povede zaslat v krátkém časovém intervalu tutéž odpověď vícekrát anebo nekompletní, ve slosování zůstane zařazena jen jedna správná odpověď.

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje – vaše jméno, příjmení ani nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou zaslané odpovědi rok archivovány a následně smazány.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama