SPC GEM Plus – střízlivý a odlehčený myšák
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní příslušenství Článek SPC GEM Plus – střízlivý a odlehčený myšák

SPC GEM Plus – střízlivý a odlehčený myšák | Kapitola 4

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

10. 11. 2021 12:25 2

Seznam kapitol

1. Úvod, balení, specifikace 2. Design, tlačítka, ergonomie 3. Senzor a software 4. Závěr

Jedno je jisté. O myši a krysy nouze nebude. A to nejen o ty roztomilé chlupaté a čtyřnohé, ale i o uhlazené a svítící rakety, jež nám sviští po stolech. I když jste si zrovna koupil špičkový nový model, jehož senzor by mohl řídit JWST, s ergonomií hodnou bohů, vydrží sotva měsíc. Pak nastoupí kreativní oddělení, marketingoví supi a generální uklízečka, že je třeba zase tahat lidem z kapes prachy.

Reklama

SPC GEM Plus je kvalitní a jednoduchá myš se špičkovým senzorem a jednoduchou tlačítkovou a softwarovou výbavou. Zpracování je zdařilé, symetrická ergonomie dobře sedí v průměrně vzrostlé dlani a ani po hodinách křečovité pařby se nedostavila únava. Decentní RGB, zdrsněné boky pro lepší grip a nízká hmotnost jen umocňují dobrý dojem. Ach ano, a ještě to balení v plastovém svačinovém boxu, to musím vyzdvihnout. 

SPC GEM Plus – střízlivý a odlehčený myšák
i Zdroj: PCTuning.cz

Největším mínusem asi bude cena – 1299 korun je dost, zvlášť když o pár stovek levněji se dají koupit třeba Rivalové od Steelseries, což je prověřená myší kolonie. GEM Plus má sice ultracitlivý senzor, ale to je jaksi k ničemu, pokud pohnu myší o tři molekuly a kurzor odletí na jiný světadíl. Honba za co největším CPI je spíš jen marketingové lákadlo. Pak snad jen to kolečko, kterému by svědčil pevnější krok. 

SPC GEM Plus – střízlivý a odlehčený myšák
i Zdroj: PCTuning.cz


 Za poskytnutí myši děkujeme společnosti SPC Gear.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama